måndag 11 maj 2009

Äppelblom


Nytt försök med vackra skuggan Apple blossom från Clinique. Idag använde jag UDPP som bas, och jag tycker att färgen blev lite bättre. Det är ju ändå inte helt fel att ha en blekgrön duo i samlingen!


För att få lite mer kräm i färgen la jag också kajalen Green card från MUS under skuggan längs övre fransraden. De kalla tonerna i ögonmejken matchades med favoritrouget Luxury från MUS.

4 kommentarer:

  1. Tycker att det blev kanonfint! Och blekgrönt är visst vackert! Tycker du är svårt att få färg med skuggorna, eller var i ligger problemet?

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack! Ja, jag tycker att det är lite svårt att få färg. Eller är skuggorna lite skirare än jag trodde.

    SvaraRadera
  3. Ja okej, det är ju trist, men det är fint så här med! Förresten, vad otroligt yummy luxuary ser ut! Måste nog nästan spana på det rouget nån gång, för det ser ut att vara en perfekt rosa nyans.

    SvaraRadera
  4. Emma P: Luxury är fantastiskt! Det är verkligen den perfekta, lite kalla rosa nyansen utan skimmer. Innan man sätter penseln i det första gången ser det nästan lite lila ut. Det är väldigt sällan någon produkt tar slut här hos mig, men när detta sinar måste jag nog skaffa ett nytt!

    SvaraRadera