torsdag 21 maj 2009

Önskningar, rabatter och kuponger


Tro det eller ej, man ibland lyckas jag använda upp en del skönhetsprylar. Just nu behöver jag köpa en hel del nytt, exempelvis min skimrande favorit Crystal Radience Primer från Lumene. Jag har en kupong med 20% hos H&M och en med 10% hos Kicks, så det gäller att gnugga geniknölarna och tänka ut var jag ska köpa de olika smågrejerna.




Med eller utan överlack går i perioder för mig. Nu är det med som gäller och jag får knappt ut ngt ur den flaskan jag har. Ett av dessa överlack från Mavala står på listan.


Kanske Cashmere for me eller lila Fashionista? Tänkte att det senare (jag hittar ingen bild, men lacket kan beskådas hos duktiga P'ssion) kanske kan duellera med Sinful colors Fiji, som krävde för många lager för att vara en fullträff hos mig. Jag tror att de båda lacken är väldigt lika i färgen.




Här känns nästan kommentar överflödig. Givetvis måste jag ha denna fina paletten och när passar då bättre än på 20%? Hoppas att den finns på H&M!

8 kommentarer:

  1. Åh, klart du ska ha sommarpaletten!
    :D
    Jag köpte den på Kicks iallafall.
    När jag var på H&M i Linköping för nån vecka sen hittade jag inte ens den grå/svarta paletten!
    H&M i Lkpg är dåliga!

    SvaraRadera
  2. Kisse: Jag såg den hos dig, och den såg så fin ut! Det blir nog ett köp! Trist att bo nära ett dåligt H&M =( Jag skulle nog inte klara mig =)

    SvaraRadera
  3. Jag rekommenderar storligen Fashionista, det är snyggt (ser olika ut beroende på ljus, ser blått ut i butik men mer varmt violett i andra) och hur snyggt som helst under lite dekoration också!

    SvaraRadera
  4. Delirius har inte kommit till HM i malmö ialf. Är det inte lite konstigt att kosmetikansvarig på Triangeln inte ens hade hört talas om någon sommarkollektion och tittade på mig som om jag vore ett UFO när jag beskrev och beskrev och beskrev den... Jag tror jag kommer köpa den till Fullpris dock.:-)

    SvaraRadera
  5. Jag har bestämt mig för att avstå alla H&M paletterna, till förmån för en ebaypalett. Men de ser himla fina ut, så förstår dig att du vill ha dem... Mina erfarenheter från isadoras skuggor är dock inte så bra, så tror att jag blir med nöjd såhär.

    Nu till mavalas överlack. Jag älskade colorfix under en lång lång period, tyckte att det gjorde mina naglar så mkt hårdare och hållbarare. Dock är väl nackdelen med båda dessa lack att inget av dem är snabbtorkande? Orkar du vänta tror du? Det gör mils skillnad med ett lack som torkar på nån minut, särskilt för mig som är en nattlackare och ofta vill sova bums efter att sista lagret är på. Har du testat Poshe? Det är ett suveränt överlack faktiskt, torkar lacken på ett litet kick. Även Redis snabbtorkande lack är bra, och för all del även Fast Forward från CG. De är ju inte dyrare om du beställer från nätet. Har dessutom för mig att colorfix har ett rätt högt literpris...

    SvaraRadera
  6. Marie: Det ser verkligen himla fint ut! Jag har redan hunnit ut på shopparstråt, trots långhelg hos svärmor i obygden (Ängelholm. Inget H&M = obyggd :-) ) Rapport kommer!

    Basteth: har inte heller sett den på ngt h&M =( Triangeln är lite långsamma, du är inget UFO =) Fanns dock på Maxi för 10 pix mindre än Kicks. Det blir nog Kicks med kupong ändå för mig.

    Emma P: Ebaypalett låter inte dumt! IsaDoras skuggor brukar funka bra för mig, och jag har inte vågat mig på ebay ännu, så jag håller mig till IsaDora =)

    Ang överlacket så är planen att beställa från nätet, så det är toppen med tips! Har inte testat Poshe, men är nyfiken. Jag väntar just nu på en beställning från H2T som jag gjorde vid valborg (var sjutton tar den vägen?), och då glömde jag beställa överlack. Osmart! Jag som är frukostlackare skulle verkligen behöva ett snabbtorkande =) Mavalan är mer tänkt som en tillfällig lösning (enkelt för att jag haft båda tidigare). Det som är i vanligt flaska kostar som ett vanligt mavalalack, så det är inte så dyrt. Funderar lite på om Depend eller H&M kan funka som nödlösning om jag inte hittar mavalas...

    SvaraRadera
  7. Har inte heller sett isadora paletten på H&M, dom är ju överlag lite sega :/

    SvaraRadera
  8. Makeuponista: Tist att HM är sega med just isadoras paletter, de är ju så fina!

    SvaraRadera