måndag 28 september 2015

Recension: Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm

I sommar har jag använt Vichyögonkräm Aqualia Thermal Awakening Eye Balm och tänkte dela med mig av mina erfarenheter. Först, lite info:

Aqualia Thermal Awakening Eye Balm är en ögonkräm i gelform som lovar pigg och strålande blick genom att balansera fuktnivån runt ögonen, jämna ut torrhetslinjer, tillföra långvarig fukt och reducera påsar kring ögonen. 

Med "Dynamic Hydration Technology", glycerin och koffein ska krämen återfukta i minst 72 timmar. Koffeinet ska dessutom bidra till att minska påsighet och puffighet genom att dränera vätskeansamlingar/svullnader som uppstått under natten. Dynamic Hydration Technology ingår hyaluronsyra som kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i fukt, och polysackariden aquabioryl som bildar en en omärkbar fuktgivande film på hudytan. Aqualia Thermal Awakening Eye Balm är givetvis parfymfri och testad under dermatologisk och oftamologisk kontroll. 

Beleza var inte eld och lågor när hon testade samma kräm. Det fick mig lite på min vakt, eftersom vi ofta tycker lika om hudvård. Här tycker vi dock diametralt olika; jag älskar Aqualia Thermal Awakening Eye Balm! Jag tycker det är supersvårt att hitta ögonkrämer som verkligen återfuktar så mycket som min hy behöver, särskilt när jag ammat (man får ofta ännu torrare hy då). 

Den glidiga känslan Tina stör sig på uppskattar jag (även om jag inte trodde det från början...). Det känns verkligen som om fukten kapslas in. Jag är inte ens torr kring ögonen efter den allra mest upphackade nattsömnen. Tummen upp till Vichy och Aqualia Thermal Awakening Eye Balm för det! Plus i kanten för smidig pumpflaska som står stadigt i badrumsskåpet.
Betyg: 5 av 5
Kul att man kan tycks så olika, eller hur? Nu undrar jag: Har ni testat Aqualia Thermal Awakening Eye Balm? Vad tycker ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar