onsdag 18 augusti 2010

Too Faced Naked Eye Fashion


Naturligtvis har jag fortsatt leka med mitt fina Naked Eye Kit från Too Faced. Denna gången var det den tredje looken, Fashion, som stod på tur.


Här ser ni instruktionen. När jag ändå var igång med målning passade jag på att försöka fotografera de olika stegen. Det hela komplicerades av att jag bara hade det sista dagsljuset och sista snutten på kamerabatteriet till mitt förfogande. Hoppas att ni gillar det!


Innan jag började med steg 1 applicerade jag Too Faceds primer First Base från fransrötter till bryn. Visst skimrar den fint?



På bildgänget här ovan har jag följt steg 1 och lagt skira Pink Cheeks från globlinje till bryn. Jag har också följt steg 2 och blendat in Lap Dance på ögonlocket upp till globlinjen. Bilderna är fotograferade i flera olika fönster, därav de väldigt olika ljusen.



I steg 3 var det dags att lägga kolsvarta matt Stiletto runt hela ögat. Jag drog ut en rejäl vinge och suddade lite i yttre v:et också. På bilden längst upp till höger av dessa fyra har jag ännu inte suddat i v:et. Sen var det klart! Det färdiga resultatet ser ni längst upp i inlägget. Jag blev riktigt nöjd.


Utöver den tjusiga skuggpaletten använde jag som sagt basen First Base. Dessutom använde jag IsaDora Inliner kajal i Blonde, Touche Èclat från YSL och Benefit Powderflage. Jag tycker att det är extra viktigt med concealer när man kör sotningar, om man vill undvika panda-looken. Även maskaran behövs vid en sotning. Jag kör med High Definition Lashes från Clinique.


När inlägget redan är så långt passar jag på att visa med vilka penslar jag applicerat vad. Hihglighter lägger jag ofta på med en lite bredare pensel från Clinique, den guldiga penslen kommer från Estée Lauder och den snedskurna rosa är en av den som följer med Naked Eye Kit. Den är riktigt bra!

9 kommentarer:

  1. otroligt fin sminkning, jag är såld på denna palett nu hihi

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt!.Tack för en bra och instruktiv tutorial.

    SvaraRadera
  3. Vad fint, och kul att du drog en linje under ögat också!

    SvaraRadera
  4. Det här var verkligen tjusigt och dramatiskt!

    SvaraRadera
  5. Lovely! De där guiderna är verkligen kul att testa. :)

    SvaraRadera
  6. Vilken bra palett. Var får man tag i den?

    SvaraRadera
  7. Linda: Tack! Jag såg borta hos dig att du är sugen! Jag rekommenderar ett köp =)

    Anonym: Tack! Vad roligt att höra att du gillade den!

    Des: Tack! Jag behövde lite push i for av guide för det, jag är ju lite mesig med linjer under ögat annars =)

    Emma P: Tack! En riktig festmejk =)

    Tina: Tack! Ja, de är verkligen kul!

    Shamrock: Ja =) Too Faced och Naked Eye Kit finns att få tag på på i två av danska kedjan Matas svenska butiker, nämligen dem i Varberg och Malmö (dock inte i Danmark). Man kan också klicka hem paletten bums från eleven.se, eller från tex någon brittisk webshop. Den är himla fin!

    SvaraRadera
  8. Jag gillar när det är lite dramatiskt, som här! Himla fint!

    SvaraRadera
  9. Sminkan: Tack! Jag borde nog våga mer oftare =)

    SvaraRadera