lördag 28 augusti 2010

Lördagstips

Denna lördagsmorgonen tänkte jag börja med ett litet shoppingtips, gnälla lite över min stukade fot och visa några shoppingfynd. Tipset först: Apotek1 finner du just nu Cliniderms Hydra Intense, Active Protection och Optimal Strength Night Cream till halva priset.

Jag har varit sugen på Optimal Strength Night Cream ett bra tag så nu slog till direkt. Bra nattkräm till bra pris! (Min recension av den finns här.)


Även Cliniderms färgade läppglans med SPF 15 fanns på rea. Det fina korallfärgade fick följa med mig hem. Jag vägrar ge upp sommaren redan!

Just det, jag skulle gnälla lite också: Det är ju egentligen inte så allvarligt med en stukad fot, men så himla trist att inte kunna husfixa och motionera som planerat...

6 kommentarer:

 1. Vilka bra tips! Älskar sånna! Fast nu har jag köpstopp av naturliga skäl. Har försökt göra slut på så mycket som möjligt på sistone.

  SvaraRadera
 2. Ninni:Kul att höra! Du kommer säkert att hitta ett och annat att handla nytt inom kort =)

  SvaraRadera
 3. Synd att man inte har Apotek1 i närheten och att åka in till Sthlm bara för det känns lite dumt....Får passa på att kika in där någon gång när jag ändå har vägarna förbi!

  SvaraRadera
 4. Lina: De har ofta bra erbjudanden, så det kan säkert löna sig om du har vägarna förbi!

  SvaraRadera