måndag 30 augusti 2010

Vårnostalgi
Idag kände jag för en neutral sminkning i rosa och grått. Palettvalet föll på Creamy Nudes från IsaDoras vårkollektion med det vackra namnet Nostalgia. Det är faktiskt en riktig året-ompalett! Trots att den och Too Faced Naked Eye är ganska lika, tycker jag gott att man kan ha båda. De kompletterar varandra bra!


Ur paletten har jag använt alla skuggorna utom den lilaskimrande i mitten. Rouget är Clinique Quick Blush i Pronto Pink - ett grymt bra rouge! Eylinern är Smudge Pot i Grey från Stila. Jag är visst lite besatt av mina små fina glasburkar just nu, märks det? Längs med undre vattenlinjen har jag använt IsaDoras Inliner kajal i Blonde. Jag tycker att den känns extra viktigt att tona ned det röda där när jag har kalla färger i sminkningen.

6 kommentarer:

 1. Ljuvt och fint! Ångrar lite att jag aldrig slog till på Isadora paletten...
  Är däremot sugen på att skaffa Stila smudge pot eftersom du pratar så bra om dem! Du fick ju mig att köpa Naked Eye palett så.....

  SvaraRadera
 2. Riktigt fint :) är också sugen på stila smudge pot pga dig!

  SvaraRadera
 3. Konstigt det där att man längtar till våren när hösten är på väg och tvärt om. Just i skrivandes stund blev jag sugen på en riktigt frasigtgrön makeup.

  SvaraRadera
 4. Lina: Tack! Det kanske inte är för sent än? Smudge Potsen kan jag verkligen rekommendera! De senaste jag köpte kom från allcosmeticswholesale.com.

  Honi: Tack! Smudge Potsen är super! Så till =)

  SminkJante: Ja, vist är det konstigt? Jag ser fram emot frasigt grönt hos dig!

  SvaraRadera
 5. Väldigt fint, jag gillar verkligen kombin grått och rosa...

  SvaraRadera