onsdag 4 augusti 2010

Instant Lift for Brows + Cliniques höst

I dagarna släpps Cliniques nya ögonbrynspenna Instant Lift for Brows, en uppskruvningsbar mjuk penna med highlighterstift i andra änden. Instant Lift for Brows släpptes i resten av världen redan i våras, och jag har därför hunnit spana in den live några gånger. Den ser riktigt fin ut!

Pennan är vaxbaserad och ska hålla i upp till 18 timmar. Stiftskuggan är i varmt rosatonad champagne, jag är nyfiken på om den funkar även som vanlig ögonskugga. Som highlighter under ögonbrynet är även den ljusaste nyansen ett uns för mörk för mig (tyckte jag då, kanske tycker jag annorlunda när jag ser den nu!). Pennorna kommer i nyanserna Soft Brown och Deep Brown och kommer att kosta ca 160 kr i Sverige.Resten av Cliniques höst då? Den består i, som ni säkert sett hos flera andra bloggare vid det här laget, av tre looker med fokus på intensiva och ljusa (halvkass översättning av bright, kanske?) ögon. De tre lookerna heter Like Mink, Strawberry Fudge och Beach Plum. Utöver maskaran här på bilden ovan, High Lenghts Mascara, brynpennan och nya versioner av populära Quickliner for Eyes, består de tre lookerna mest av befintliga produkter. Lite tråkigt, kan tyckas, men samtidigt är det just basprodukter med lång trendhållbarhet som Clinique är allra bäst på enligt mitt tycke. Dessutom får man hjälp på traven att upptäcka produkter i det befintliga sortimentet som man tidigare missat, High Impact Lip Colour SPF 15 i Peach Pop låter exempelvis fantastiskt fint!

Uppdatering: Clinique hälsar att Instant Lift for Brows (till skillnad från tidigare ögonpennor,) går att skruva tillbaka. Perfekt när man vill veta hur mycket penna man har kvar!

En stor del av basgarderoben i min sminksamling kommer från just Clinique och jag kommer utan tvekan att spana in höstkollektionerna extra noga när de landar i butik den 9 augusti.

3 kommentarer:

  1. alltså jag är ju verkligen a sucker för clarins uppskruvningsbara pennor, men innan jag föll för den hade jag faktiskt en från clinique. den var sjukt bra att måla med men katastrofalt odryg och det värsta var att den inte gick att skruva tillbaka. låter kanske inte så farligt, men när man blir stående på morgonen med halvmålade bryn och en brynpenna som är akut slut så är det inte så kul. Går denna att skruva tillbaka kommer jag nog att köpa den dock, för min favoritpenna har ju utgått ur sortimentet, alltså kan jag behöva en ny favorit.

    SvaraRadera
  2. Emma P: Då måste du absolut spana in denna! Att bli stående mitt i halvmålat smink och plötsligt få slut på det man målar med låter inte alls kul =(

    SvaraRadera
  3. Emma P! Cliniqeu har sett din fråga och hälsar att pennan är återskruvningsbar. Bra va?!

    SvaraRadera