fredag 25 september 2009

Nya bryn?


Jag har länge varit trogen en superbillig penna från H&M för att fylla i mina bryn. I mitt allt vidlyftigare sminksurfande har jag dock blivit sugen på att testa något mer avancerat. Vad rekommenderar ni läsare?

Jag har spanat runt lite på de fyra på bilden: Urban Decays Brow box (29 $, 15 £), Benefits Brow Zings (30 $, 21 £), brynskugga utan vax från H&M eller 39 kr Brow Essentials från Wet ’n Wild 59 kr. Vilken är bäst? Eller mest prisvärd? Tillgängligheten är en annan aspekt, Brow Zings skulle jag personligen kunna köpa i Wien redan nästa helg, men då till det ganska höga priset av 29 €.

Utöver dem som syns på bild finns ju också Viva la Divas budgetvariant (75 kr?) med tre skuggfärger (väldigt lik Make up stores). Den är betydligt lättare att få tag på, precis som H&M:s, men även den är utan vax och helt utan verktyg. Vad säger ni, vilken ska jag välja?

(Lite priser, inte minst för min egen skull: 30 $= 211 kr, 15 £=175 kr, 21 £=245 kr, 29 €=300 kr)

14 kommentarer:

 1. Själv har jag BrowZings, men funderar på att pensionera den snart (den har hängt med många år) och köpa en enkel från typ FACE. Vax har jag inget behov av då jag använder genomskinlig brynfix från H&M, och dessutom har vaxdelen i min BZ torkat in (men som sagt, den är minst 3 år gammal).

  SvaraRadera
 2. Maria: Hrm, det kanske är lite enklare med bara en färg som verkligen passar och inte en massa tillbehör. Lurigt...

  SvaraRadera
 3. Ja, det kommer nog jag satsa på nästa gång i alla fall :)

  En sån här funderar jag på: http://www.facestockholm.com/core/PRODDisp/?ProdId=26

  SvaraRadera
 4. Jag kan säga vilken du inte ska ta iaf och det är viva la divas. Normalt sett gör de ju bra skuggor, men brynskuggan är kass enligt mig, då är H&Ms hundra gånger bättre, och dessutom billigare...
  Vad tror du om Paula Dorfs variant? Den innehåller två skuggor och ett vax, finns i fyra färger och kostar 189 hos inezza. Jag har själv inte testat, men tycker att det verkar vara en bra produkt...

  SvaraRadera
 5. Jag tycker TriBrow från Make up store är bra, tre färger som man blandar lite och vips har man rätt nyans; lite ljusare på dagen, mörkare och mer markerat till partaj. Jag använder en rätt hård snedklippt brynborste från I.D. Ett dutt i den mörkbruna skuggan och ett dutt i den svarta blir perfekt färg till mig, hur enkelt som helst.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Åh vad extra glad jag blir för kommentarer idag =)

  Maria: Den ser inte dum ut! Kanske är det faktiskt bättre med en som verkligen passar...

  Emma: Tack för varningen =) PD:s verkar bra! Bra att det är olika färgställningar, eftersom jag är så ljus.

  Kabuki:Tack =) TriBrow har jag spanat lite på, men jag är så ljus att halv skulle förbli helt oanvänd.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar Make Up Stores Duo, den e lite rödbrun i ena halvan, kanon om man e lite rödlätt. Annars e deras andra brynskuggor också bra. MAC´s ögonskuggor Concrete och Coquette är också bra som brynskuggor. Vill man ha en penna är Chanéls kanon (men dyr), gillar även H&M´s.
  Pensel till har jag en sneskuren från MAC, den är oslagbar. Vill du ha numret på den så hojta, så kollar jag :o)

  SvaraRadera
 8. Jag har den där från Urban Decay, men använder den aldrig längre. Håller mig till MAC-skuggan Après-Ski istället, passar perfekt.

  SvaraRadera
 9. Själv är jag fast i min Elizabeth Arden, Dual Perfection Brow Shaper & Eyeliner som aldrig verkar vilja ta slut. :)

  SvaraRadera
 10. Linda: Det verkar som att jag bör kolla in Make up stores! Lös pensel kanske inte är så dumt heller! Numret skulle vara bra att ha, jag kommer nog till MAC i Wien.

  Des: Jag ska nog ta en funderare på det där med ene enstaka skugga som verkligen passar...

  Tina: Är det en penna?

  SvaraRadera
 11. Jag hyllar Wet n wilds brow essentials! Färgerna sitter jättebra och penseln man får med är underbar! :)

  SvaraRadera
 12. Johanna: Då kanske jag ska spana in den ialla fall =)

  SvaraRadera
 13. Den bästa jag någonsin använt är Wet n wilds brow essentials, helt klart! Enkel att applicera, ser aaasbra ut OCH så är den billig, kör på den!

  H&Ms liknande är inte alls lika bra, penseln är för kort och gör det jobbigt att få rätt, håller inte lika länge och det blir bara allmänt konstigt. H&Ms ögonbrynspenna använder jag nu, går fint den med, men kan lätt ses lite påmålad ut om man gör FÖR overkill. Men annars är den duglig! :)

  SvaraRadera
 14. Sarah: Tack för tipsen =)

  SvaraRadera