torsdag 26 maj 2016

Nytt hos mig: idHAIR

Jag har fortfarande en hel del fint att visa från evenet  hos GoodPR i Göteborg. Här ser ni tre produkter från idHAIR, ett märke som är nytt för mig. idHair har flera olika hårvårdsserier för olika behov och hårtyper. Den rosa serien heter BeLonger och är anpassad för långt hår eller hår med extensions. På bilden:
BeLonger verkar extremt spännande tycker jag. Det är en två-i-ettprodukt som ger fukt till både hud och hår. Mjuka och lena händer och mjukt hår med glans och lite separation. Den beskrivs som den perfekta produkten för torrt hår när man inte eftersträvar stadga. Låter som klippt och skuren för mig! 
BeLonger Heat Protect (125 ml) är en värmeskyddsspray att använda innan styling. 
BeLonger hårspray (300 ml) Lite oklart vad som gör den speciell, men den ska torka snabbt och ge långvarig stadga utan att tynga ner håret. (Jag har tyvärr inga prisuppgifter.)
idHair uppfyller kriterierna för Grön salong och tillverkas helt i Sverige, i Svedala närmare bestämt. Så gott som närproducerat för mig ju. Jag blir nyfiken på märket och hoppas kunna spana in även blåa serien Curly framöver. Har ni några erfarenheter av idHair att dela med er av så länge?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar