tisdag 31 maj 2016

Nyheter till sommarkinder från IDUN Minerals

Idag ska vi ta en titt på fina sommarnyheter till kinderna från IDUN Minerals. Ovan ser ni nya rougen Åkerbär och Tranbär (265 kr). Ser fina ut båda två, tycker jag, särskilt varma koralltonen Åkerbär. Här kan ni se tidigare rouge från samma märke, finfina grejer!

Nästan ännu mer spännande är nya lysterpudret Tilda (265 kr) och en tredje bonzernyans i form av Midnattssol (265 kr), den ser ljus och bra ut tycker jag. Jag har länge saknat en puderhighlighter som är ensam i sin dosa och inte sitter i en palett. Tilda ser ut som en bra kandidat.

Tilda, Tranbär och Midnattssol.

Två nya borstar gör entrée i sortimentet, en tvåfiberborste, eller Stippling brush (149 kr), och en "Face definer brush" (129 kr). Den senare kan användas till highlighter, för att punkapplicera eller för att borsta bort överflöd av smink. Den förstnämnda ska ge en sammetslen, felfri applicering av både puder- och krämprdukter. Jag brukar gilla tvåfiberborstar, så jag är nyfiken på IDUNs variant. Alla IDUN Minerals borstar är tillverkad av Taklon, en mjuk syntetborst.

Vad har man under då? Jag kan inte låta bli att tipsa om vad man kan ha under: märkets första produkt,  IDUN Mineralspuderfoundation och deras nya flytande mineralfoundation Norrsken är bäda något av det bästa jag testat i underlagsväg.Missa inte dem!

2 kommentarer:

  1. Åh de ser jättefina ut, dessa intresserar absolut mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är så sugen på att hugga in på dem! De väntade här hemma när jag kom hem från kurs idag, men kidsen gick före :)

      Radera