måndag 23 maj 2016

Nyhet: The Body Shop Drops of Sun Holiday Glow Creator

I nästa vecka lanserar The Body Shop ett nytillskott i brons och sommarkollektionen Honey Bronze™. Drops of Sun Holiday Glow Creator (195 kr) är en smart liten flaska som kan justera nyansen på foundation eller ge lite färg och glöd till din dagkräm (eller solkräm, för den delen). 

Jag fick en flaska till testning för någon vecka sedan och har minsann hunnit använda den en hel del, så himla smart grej! Jag har provat i olika dagkrämer, BB-kräm och foundation och den verkar funka med allt. Nu kör jag en droppe, längre fram i sommar kanske det blir fler.

Glädjande nog ser jag i pressinfon att Highlighting Dome (135 kr) från förra året fortfarande finns kvar. Den finns i tre nyanser, lämpade till bronsning, rouge eller highlighter. De är både söta att se på och härliga att jobba med.

Det finns flera godbitar i Honey Bronze-kollektionen. Honey Bronze Bronzing Powder är ett av mina favoritbronspuder genom tiderna. Finns i många nyanser och de flesta är matta. Särskilt bra om man har svårt att hitta ljus bronzer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar