tisdag 26 januari 2016

Nyhet: Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer


Här ser ni tredje och största nyheten ur förra veckans paket från CliniqueSuperdefense Night Recovery Moisturizer (530 kr). Den presenteras som en nattlig krigare som utför ett hårt jobb medan man sover och huden vilar sig. Den ska bekämpa tidiga ålderstecken genom att motverka de påfrestningar huden utsatts för under dagen. Hudbarriären stärks, kollagen- och elastinproduktion stimuleras och huden ska bli återfuktad och redo att möta en ny dag.

Ingredienslistan är lång! Huden får hjälp av aminosyror och antioxidanter (tex vitamin E och C) att försvara sig mot föroreningar och irritation. Rosmarinextrakt stimulerar den naturliga kollagenproduktionen och förstärker hudbarriären.

Alg- och växt-extrakt reparerar UV-skador, stärker hudens fuktbarriär och stimulerar kollagenproduktionen för att minimera intryck av rynkor och solskador. Med veteprotein, sojaprotein peptider ska linjer fyllas ut och huden återfå elasticitet och fasthet.

Slutligen toppas skyddet med fukt och styrka från murumurusmör och sodiumsalt från hyaluronsyra. Salviaextrakt hjälper till att reparera hudens egna lipider som står för långvarig återfuktning.

Superdefense Night Recovery Moisturizer finns i två olika varianter, mycket torr till torr/kombinationshy och kombintaion/oljig till oljig hy. Lanseras i januari 2016. Jag har fått mycket torr till torr/kombinationshy och hoppas att den passar mig bra. Ska testa så fort jag kan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar