måndag 5 mars 2012

Vinn specialtillverkad ansiktskräm från ACO!


I dagarna har ACO öppnat ett digitalt hudvårdslaboratorium där vem som helst kan få chansen att blanda sin egen unika ansiktskräm och få den specialtillverkad egendesignad etikett.

I ACOs labb finns ett enormt utbud ingredienser som passar olika hudtyper och som kan kombineras på inte mindre är 18 900 olika sätt.

Under fem veckor finns chansen att få sin ansiktskräm produc­erad på riktigt som vinst i en tävling. Varje vecka väljs de två bästa blandningarna ut och skickas till upphovsmakaren. Urvalet görs av en jury från ACO och ansiktskräm blandas i ACOs labb utanför Stockholm.

Så går det till:
  • Blanda din ansiktskräm i labbet eller via facebook.
  • Fyll i uppgifter om din hudtyp och din ålder.
  • Välj fuktbindare, mjukgörare, aktiva ämnen och parfym/icke-parfymerat.
  • Skapa etikett och namnge blandningen.
  • Skriv en motivering till varför din ansiktskräm ska produceras, ladda upp ansiktskräm i galleriet och dela den till vänner på Facebook för att värva röster.
  • Få en rekommendation om vilken ansiktskräm i ACOs sortiment som passar just din hy.

Även ”folkets röst” spelar in, då de som skapar ansiktskräm kan sprida sin kräm till vänner på Facebook och samla röster. Tävlingen pågår till den 9 mars.

Hoppas att både ni och jag hinner ut och tävla, även om informationen från min sida kom lite sent. Jag tänker minsann blanda till en kräm till mig också! Här finns en film där två vinnare får sin personliga ansiktskräm tillblandad av ACOs produktutvecklare Noel Dew. Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Vet du vad det roliga är? En av de där vinnarna är jag. ;)

    SvaraRadera