fredag 16 mars 2012

Vårkalender: Vinn Footner Exfoliating Socks


Ny lucka i vårkalendern! I veckans lucka kan du vinna ett eget par Footner Exfoliating Socks. Det rör sig om exfolierande engångssockar, som efter endast en timmes användning förvandlar torra trista vinterfötter till mjuka och fina sommarfötter. Läs mer om hur de fungerar här!

Hur tävlar man? Man tävlar genom att lämna en kommentar här om varför man vill vara med och tävla. Glöm inte att också lämna mejladress. Tipsa vidare är inget krav, men det vore snällt om ni vill!

Tack till Footner för vinsten!


Det finstilta: Fotner-luckan är öppen till fredagen 23 mars kl 12.00. Vinnaren meddelas i bloggen och per mejl. Tävlingen är öppen för boende i Sverige.

35 kommentarer:

 1. Jag vill gärna vara med, mina fötter ser hemska ut!

  alela943@student.liu.se

  SvaraRadera
 2. Ooo, en sån vill jag ha! Har testat en liknande för ett par år sedan och det var jättekul när huden började flaga av :D
  cactusnailpolish [at] gmail.com

  SvaraRadera
 3. Vill absolut prova dem, pratade om att jag ville testa sådana senast igår faktiskt.
  Jag har plågat fossingarna mycket genom åren, men jobb som innebär mycket stående. Och i mitt jobb som yogalärare är jag barfota och då vill jag ha fina fötter. :)

  jennyedwall(at)gmail(dot)com

  SvaraRadera
 4. Är riktigt nyfiken på den här produkten! Jag är otroligt dålig på att ta hand om min fötter, glömmer att smörja in dem vilket de skulle behöva. Vore kul att se ifall detta kunde göra underverk även för mina fötter.
  mass.erika@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Å herregud, det här my kind of vinst! Mina kroniskt inflammerade hallux vulgus-fötter skulle inte kunna vara i sämre skick. Jag vill så gärna ta hand om dem, men jag tappar alltid orken/lusten. Det här skulle göra dem lite glada igen tror jag.

  tove.nordqvist [@] gmail [.] com

  SvaraRadera
 6. Vill gärna testa! Jobbar inom vården och går & står dagarna långa - förhårdnader kommer som ett brev på posten och ingen kräm hjälper.
  Mvh
  Christine
  chimmzy@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag är ju grymt förtjust i effekten som Baby feet (baby foot?) ger men de måste man ju ha på sig 2 timmar. Hitta tid för det med en 2åring! 60 min är ju betydligt bättre, då kan jag i princip Footern:na när liten badar. Winwin!

  Kajalpennan [a] gmail.com

  SvaraRadera
 8. Oooo, har länge velat prova en sån här produkt :D Pedikyr eller liknande på spa är inget jag som student har råd med, så vinsten hade verkligen gynnat mig!
  Kajsiah@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag vill vara med och tävla! Jag hatar fötter och tar knappt på mina egna, så du kan ju tänka dig att de verkligen behöver lite hjälp på traven! :)
  emelie_ulfsparre@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Yes! Mina fötter skulle behöva lite kärlek och bli vår/sommar fina. Ska snart börja jobba igen efter 1 års mammaledighet så det skulle sitta perfekt att få piffa till även fossingarna innan det blir sandal dags :-)

  Mvh Therese
  titti.larsson@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Jag vill gärna vara med och tävla! Mina fötter prioriterar jag inte så mycket just nu i vardagsstress med plugg, jobbsök och allt annat som hör vardagen till. Stryk det förresten, mina fötter prioriterar jag aldrig. Det är nog det tråkigaste som finns, så jag tror att de hade blivit glada av lite uppmärksamhet för en gångs skull och så här på vårkanten hade det ju inte varit alls fel!

  caroline.kamarainen@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag är med och tävlar! Mina fötter är inget att hänga i granen och de skriker efter dessa strumpor :-)

  SvaraRadera
 13. Jag vill gärna vinna denna till min mamma som har stora problem med sina fötter. Det lär vara precis vad hon behöver!
  ladeedie@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. gärna! skulle behöva det efter vintern!

  lulillan75 @ gmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag har läst massor om denna produkt och är sjukt nyfiken på om mina fötter skulle kunna bli riktigt fina och mjuka! Håller nu tummarna för att jag ska få chansen att testa om det funkar så bra som det verkar som :)
  Mail: vanitas@live.se

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 16. Åååh, jag vill VEERKLIGEN vinna dessa, har varit helt extas över dessa sedan jag såg dem här i din blogg i veckan, detta kommer vara räddningen för mina fula fötter!

  Mail lairikainen [at] gmail.com

  SvaraRadera
 17. Jag vill vara med och tävla.
  Min fötter verkar helt omöjliga att få mjuka, det spelar ingen roll hur mycket jag badar, filar och smörjer. Skulle vara kul att få testa Footner Exfoliating Socks och se om de kan få mina fötter mjuka till sommaren.

  martensson.annalisa@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Missade att skriva mitt namn ovan.

   Radera
 18. Jag har aldrig provat den här typen av produkt innan men jag är väldigt sugen på att testa! Mina fossingar skulle definitivt behöva få sig en omgång och bli av med lite död hud =)

  roxcat at gmail dot com

  SvaraRadera
 19. Jag vill tävla, men inte för min egen skull utan å min kära sambos vägnar. Han har nämligen åkt konståkning i många år och hans stackars fötter åkte på en hel del stryk då. Han är dessutom värdelös på att ta hand om fötterna, så jag skulle helt enkelt tvinga honom att prova footner. Helt klart är att han behöver göra något åt sina stackars tassar...

  SvaraRadera
 20. Jag har inte tiden längre att sitta och ila och nöta och smörja fossingarna, med liten som springer runt benen, så de har fått lida helt klart, vore kul att å fina fossingar även om bara för en gång.. =)

  mail: fruvesa@live.se

  SvaraRadera
 21. Våren är i analkande och vem vill inte ha fina vår o sommarfötter .....så jag är med o tävlar om att få testa

  SvaraRadera
 22. givetvis glömde jag ju ange mailen men den är marie.franden@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Jag är gärna med! Skulle behöva göra något åt mina stackars torra fötter nu när våren och sommaren snart är här och man "måste" visa sina fötter.
  Jag håller tummarna!
  KRAM
  beabofink@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Jag är med! Vore hur gött som helst att få tassarna fina inför sommaren :)

  jossa_2@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag vill vinna för mina fötter är alldes torra och det börjar bli sprickor och göra ont. Jag smörjer in mig med vanlig bodylotion men det är inte till så stor hjälp. Mina fötter skulle behöva få en rejäl ompyssling. Tills jag vinner något sånt här eller om jag köper tills jag får pengar så fortsätter jag smörja in mig med bodylotions och får se om det blir något bättre till slut. Men jag hoppas självklart på denna vinst men man kan ju inte få allt här i världen. :).

  Jagalskarsarah@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. Åhh, det här vill jag inte missa!! Jag har hört otroligt mycket om den här mirakelkuren, att jag är så nyfiken så jag håller på att dö! Finns det något bättre sätt att ta hand om sina vintertrötta fötter nu när våren är på gång?...Ha det gott!
  emely.drugge@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Ååh, underbara vår!!
  Ååååh, fasansfulla vinterfötter - huh!!!

  Mitt i det berömda "vardagspusslet" med heltidsstudier, småbarn, mat och städ skulle mina fossingar verkligen behöva en rejäl pick-me-up för att snabbt bli vårfina igen :-)

  bodil_bengtsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Åh vilken roligt produkt! Jag visste inte ens att det fanns sådana här produkter på marknaden. Den här bara måste jag prova! Oavsett om jag vinner eller inte så måste jag testa dessa, kanske världens bästa nyhet!

  mynailmania@gmail.com

  SvaraRadera
 29. Jag vill absolut vara med och tävla!
  Mina fötter är en sorglig historia året runt, men efter en vinter utan minsta omvårdnad är de nu så torra att jag numera sliter ut strumporna inifrån :)

  puderpuffen@gmail.com

  SvaraRadera
 30. Jag är gärna med!
  Det vore något för min mans fötter, de är....jätteäckliga... (*skäms*)
  Har länkat.
  http://care69.blogspot.se/2012/03/23-mars-vinn-footner-exfoliating-socks.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 31. Jag vill vara med! Varför? Jo, mina fötter är i behov av detta kurerande!

  vh
  Mamma Monika
  6048gustafsson@telia.com

  SvaraRadera
 32. Passar produkten till män också? Jag vill vara med. Min fru klagar på mina förhårdnader och sprickor. Fötterna mina är inte så fina.
  Hälsning
  Leif
  generalleif@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. Skäms för mina fötter och skulle verkligen behöva en booster för dem nu när de snygga sandalerna och sandaletterna ska börja användas igen

  hillevianna@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Charlotte "Clotte"22 mars 2012 21:02

  Torra och trista vinterfötter gör mig trötter.
  Jag håller mina tummar och tår - hoppas det är mina fötter som lyckan får.
  Mvh Charlotte clotte@live.se

  SvaraRadera