tisdag 13 mars 2012

Vila fötterna i form i mjuka sockar?


Footner Exfoliating Socks är en mirakelprodukt som utlovar fräscha mjuka fötter. Det rör sig om exfolierande engångssockar, som efter endast en timmes användning förvandlar torra trista fossingarna till mjuka och lena fötter. Detta helt utan arbetsinsats i form av filning och smörjning. Det låter väldigt lovande tycker jag!

Engångssockor innehåller bland annat AHA-syror och mjölksyra som sätter igång den naturliga processen att avlägsna död hud från den levande huden. De verksamma ingredienserna påverkar det protein som fungerar som ett lim mellan den friska och den föråldrade huden och får på så vis fram ny fräsch hud. Under tiden återfuktas och vårdas huden av ingredienser som aloe vera, kollagen och gurkextrakt.

Man använder Footner gensom att ta på sig sockorna och låta dem verka i 60 minuter. Efter 3-5 dagar börjar effekten märkas genom att förhårdnader och död hud börjar lossna från fötterna. Processen pågår i ytterligare 7-10 dagar och efter ca 2 veckor är fötterna mjuka och lena som babyfötter. Footner lovar effekt i hela 2-3 månader, det låter ju kanonbra! Så fort jag får tid ska jag hugga in på strumporna, mina fötter kan verkligen behöva det såhär års!

Footner Exfoliating Socks är dermatologiskt testade granskade och godkända av Apotekets egen kontrollinstans samt alla övriga apotekskedjors kvalitetsgranskningsavdelningar. De kommer att kosta ca 239 kronor och säljas på de flesta apotekskedjor runt om i Sverige.

4 kommentarer:

 1. Spännande, fungerar det kommer jag vara den första att köpa. Jag tycker det är sååå töligt att fila fötterna.

  SvaraRadera
 2. Lina: Ja, det är verkligen tråkigt! Jag har stora förhoppningar och lovar att återkomma med rapport!

  SvaraRadera
 3. Det ser bara så äckligt ut när huden trillar av... man skulle inte direkt göra en sån behandling mitt i sommaren när man använder sandaletter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tänkt! Jag får inte sega ut på testandet :)

   Radera