måndag 26 mars 2012

Tävla med Lush!

Nu är det tävlingsdag igen! Denna gången utanför vårkalendern (missa inte Rapsodine-luckan där!). Tävlingen här för att fira nya lush.se. På bilden ovan ser ni vinsten, som består av:
No drought
Torrschampo. No Drought har en ljuvlig lätt doft av citron, grapefrukt och lime som får dig att dofta underbart och känna dig pigg och vaken. Det fina pudret i den absorberar fett från håret och är så pass lätt att det kan borstas ur utan att lämna en dammig vit look i håret.

Friends with benefits
Kakao och sheasmör ger kroppen en återfuktad lyster, tagetes lindrar ömmande, rodnande och skadad hud och en doft som får dig att dofta oemotståndligt för alla i din närhet. Allt du behöver göra, är att njuta av fördelarna. Vi gör den här oljan med  fairtrade kakaosmör, för vi vill ge våra vänner fördelarna av rättvis betalning för det arbete de utför när de gör våra ingredienser.

Rose Queen
Doften är en lätt blommig ros, innehållande ros absolut och geranium. Badvattnet blir ljust rosa och fyllt med blad från tigerlilja, äppelblom och riddarsporre.

Ginger – parfymprov
Det är en krispig och äkta ingefära, inget annat. Dess exotiska noter av mimosa, ros och jasmin framhäver dess vibrerande komplexitet.

Hur tävlar man? Jo, man tävlar genom att gå in på lush.se och leta upp ingredienserna till skrubben Rub Rub Rub. Sedan skickar man ett mejl till mig (skimmerskuggan at gmail.com) med ingredienslistan och sitt namn och sin adress.

Tävlingen pågår till måndag 3 april kl 12.00. Lycka till!

5 kommentarer:

  1. Kan man tävla fast man inte bor i Sverige?

    SvaraRadera
  2. Kan inte annat än vara avis, tål tyvärr inte Lush produkter som är för starka för min lilla näsa och hud. Lycka till alla andra! :)

    SvaraRadera