torsdag 8 mars 2012

Recension: Oliva Age Well by CCS


Nu har jag använt Oliva Age Well från CCS i mer än en månad. Bara det att jag använt den så länge är ett gott betyg, det känns nämligen lite våghalsigt att experimentera med hudvård precis innan sitt bröllop. När jag började testa bestämde jag mig för att om jag gillade serien efter två veckor skulle jag fortsätt över bröllopet, och det har jag gjort. Nu till produkterna!

Den fuktboostande ögonkrämen, Oliva Age Well Eye (30 ml 229 kr) står sig väl i konkurrensen med min favorit All About Eyes från Clinique. Den känns inte riktigt lika svalkande fuktig, men får stort plus i kanten för att den kommer i tub och för för att den innehåller UV-skydd. Jag tycker också att den slätar ut litegrann, och det känns positivt för mig som snart fyller 30. Jag gillar den och köper gärna igen!
Betyg: 5 av 5

Oliva Age Well Night (50 ml 229 kr) ska vara mjukgörande och vårdande. Det är den också! Det som brukar vara mitt största problem med nattkrämer är att hitta något som återfuktar tillräckligt för att jag inte ska vakna med stramande hy, men som inte är så kraftigt att jag får tilltäppta porer. Oliva Age Well Night gör jobbet bra! Kanske är det stamcellerna från den odlade äppelsorten PythoCellTec Malus Domestica som gör det? Jag vill gärna tro det, eftersom det låter så coolt!
Betyg: 5 av 5

Dagkrämen Oliva Age Well Day (50 ml 229 kr) innehåller som innehåller SPF 15 funkar också bra. Den är inte för torr och inte för fet och huden känns något jämnare när man smort in sig. En bra kräm till blandhud! Den fick till och med äran att ligga under mitt bröllopssmink.
Betyg: 5 av 5
Jag är sammanfattningsvis riktigt förtjust i Oliva Age Well by CCS. Bra med så smidiga förpackningar och ganska humana priser. Jag tror att samarbetet med Akademikliniken är positivt!

12 kommentarer:

 1. Najs! Jag längtar faktiskt till jag kan återgå till att testa serien för just nu fick Aquizhen gå före efter min ansiktsbehandling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att du också trivs med dem!

   Radera
 2. Jag håller med! Gillar dom också.
  Trodde först jag hade fått tag på dagcremen när jag höll i ögoncremen, den är väl tilltagen i storlek! Sedan skulle jag vilja att det var lite olika färg på dag o natt creme så man lättare kan se skillnad på dom.
  Men nu är jag ju också lite äldre än dig, inte alltid man ser så klart och tydligt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. He, he, det har ju inte bara med ålder att göra, jag är lite närsynt.... Skämt åsido, jag håller med om att det kan vara bra med lite tydliga kännetecken på förpackningen!

   Radera
 3. kul att du gillar dem :) dessa har inte kommit till finland ännu, tyvärr :/
  kram

  http://minboudoir.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att de kommer till er så småningom!

   Radera
 4. Nästan synd att jag har förrådet fullt med andra krämer för annars hade jag sprungit iväg och köpt dessa pronto efter dina recensioner...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är liksom enda nackdelen med ett välfyllt förråd.... Känns igen :)

   Radera
 5. grymt! Jag behöver en ny fuktkräm till ansiktet, så dessa ska jag lätt spana in!

  SvaraRadera
 6. De känns riktigt bra! Hoppas att du gillar dem om du testar!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker också ögonkrämen jämnar ut! Osäker på om jag inbillade mig eller inte men då kanske jag ser rätt? ;)

  SvaraRadera