måndag 26 mars 2012

Nyheter från Lumene: Arctic Sun Bronzer och Touch of Radience Bronzer & Highlighter

Jag har en hel hög med fina solnyheter från Lumene i inkorgen. Vi börjar med en närmare titt på två av dem, Lumene Arctic Sun Bronzer och Lumene Touch of Radiance Crystal Bronzer and Highlighter.
Lumene Touch of Radiance Crystal Bronzer and Highlighter är en bronzer i samma hybridformula som de fina skuggorna Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow som kom i höstas, en blandning av puder, kräm och flytande formuleringar som påminner om skumgodis. Crystal Bronzer and Highlighter ger ansiktet en fräsch somrig lyster med hjälp av bland annat nordisk hjortron Pudret är lätt att applicera, färgen blir perfekt på huden och den naturliga finishen sitter kvar länge. Kommer i två nyanser och kostar 169 kr/ 10 g.

Även Lumene Arctic Sun Bronzer (129 kr/ 10g) innehåller fröextrakt från nordiskt hjortron som skyddar och ger näring åt huden. Det är ett talkfritt solpuder som fördelar sig jämnt på huden och ger en naturlig finish som håller hela dagen samtidigt som huden kan andas. Finns i solodosa med matt färg och duodosa med matt nyans för skuggning och en pärlemonyans för att framhäva. Duovarianten är jag himla sugen på att testa!

2 kommentarer:

  1. Åh, Lumene har så fantastiskt fina ytor på sina kakor numera.

    SvaraRadera