tisdag 27 mars 2012

Dagens naglar med Essie Trophy Wife

Trophy Wife passar väl bra när man är ganska nygift, eller vad säger ni? Detta underbara lack från Essie fångade Ninni åt mig i USA. Visst är det fint!? Metallic-glansen är strålande tycker jag!25 kommentarer:

 1. Det är kalasfint och passar definitivt för den nyblivna frun:) Jag har också nya lack, lunchshoppade på Kicks och H&M och kom hem med ett litet gäng vårlack:) Bland annat några av kickslacken du visat bilder på här...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Åh så trevligt med lite nya lack! Mitt köpstopp höll på att gå helt åt fanders inne på H&M häromdagen, men jag klarade mig :)

   Radera
 2. Och vad är det för jävla reklam som smyger sig in i kommentarerna?! Blir vansinnig!!! Har sett det på andra ställen med, är alltså ingen kritik mot din blogg. Vet du vad det är för ngt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet var hos min dator, har fått bort det nu:)

   Radera
 3. Jag tar tillbaka det där om reklamen, Erik tror att det är jag som klickat ner något som min dator mådde dåligt av. Ska installera ett anti virusprogram så hoppas jag på att det försvinner:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, det var ju bra! Nu ser jag dock att klickslagen är helt fel.. Allt har strulat till sig när jag bytte till nya bloggergränssnittet....

   Radera
 4. Hrmmm... jag ångrade ju att jag inte köpte detta så jag klickade faktiskt hem ett häromdagen på rean hos Lookfantastic, säkert dyrare än ditt men jag är glad ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för att du kånkade hem det till mig :) Hoppas att ditt kommer fram ordentligt, jag tror att du kommer att bli nöjd!

   Radera
 5. Ett väldigt fint lack! Passar hur bra som helst till lilla frun!

  SvaraRadera
 6. Å verkligen vackert! Förstår att du är nöjd :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag kan inte sluta titta på mina egna naglar :)

   Radera
 7. Såå snyggt och perfekt till sommaren då man har en underbar solbränna! Har ett likanande från Rimmel som jag älskar! kram

  http://minboudoir.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det blir perfekt till solbruna händer och tår!

   Radera