torsdag 8 mars 2012

Sjunga i duschen?


För ett tag sedan fick jag en spännande pressrelease om att Kungliga Operan lanserar duschtvålen Opera Soap i begränsad upplaga på Åhléns City i Stockholm. Att det (som så väldigt mycket annat) utspelar sig just i Stockholm gjorde att den blev liggande lite. Varför inte i resten av landet, tex i samarbete med Malmö Musikteater, Göterborgoperan och Norrlandsoperan också?

Hur som helst är det ett trevlig initiativ och jag gillar ju både opera och duschsång, så här kommer en kort presentation för er som har vägarna förbi Stockholm!

Opera Soap finns som sagt i begränsad upplaga på Åhléns City i Stockholm. På förpackningens utsida finns text till tre arior ur Carmen, Tosca respektive La Bohème att provsjunga i duschen. I duschtvålen ingår en biljett, för att köparen ska kunna jämföra sin prestation med Operans sångare.

Operatvålarna är utvecklade tillsammans med det svenska hudvårdsföretaget CCS. Doften ”Carmen" är inspirerad av operans erotiska tema, ”La Bohème” av det fria konstnärslivet i Paris och ”Tosca” av italiensk passion.
- Förmodligen är duschen den största scenen i Sverige, och vi har skapat tre helt unika tvålar för alla de oupptäckta stjärnor som finns runt om i landet. Det här är ett lustfyllt och annorlunda sätt för oss att nå ut till en nyfiken målgrupp, säger Maria Ling, t f marknadschef på Operan.
Opera Soap är svensktillverkad och består till 96 procent av lätt nedbrytbara ingredienser. Priset är 199 kr och inkluderar en biljett till Kungliga Operan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar