onsdag 7 mars 2012

Vinn lyxiga 5 x-Repairwear Laser Focus från Clinique!


Just nu pågår tävlingen Clinique Insider Cliniques Facebook-sida. Där får svenska Clinique-vänner en möjlighet att dela med sig av sina erfarenheter av CliniqueFacebook. Från 1 till 18 mars har man möjligheten att bli uttagen till att bli en "Clinique Insider" som får följa med bakom Cliniques kulisser, prova produkter, vinna en iPhone 4 – och dela sina upplevelser med andra användare på Facebook under ett halvår. Vinnarna kommer även att bli inbjudna till en speciell Insiderdag i Stockholm den 13 april med transport och hotell. Där får de en introduktion till Cliniques universum med skräddarsydda produkter och lär sig att lägga den perfekta makeupen.

I min blogg kan du, i samband med Insider-tävlingen, just nu vinna 5 x-Repairwear Laser Focus genom att besvara frågan "Hur många Insiders utses i tävlingens slutskede, den 3 april?" i ett mejl till mig på skimmerskuggan at gmail.com. Klicka in hos CliniqueFacebook för att hitta svaret! Nu ska jag själv skynda mig dit för att tävla i Insider-appen, lycka till till både er och mig!

Tävlingen i bloggen pågår till den 18 mars kl 12.00. Vinnarna slumpas fram bland de rätta svaren och kommer presenteras här i bloggen och kontaktas via mejl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar