torsdag 19 maj 2011

Too Faced The Bronzed Have More Fun hos mig!


Det är inte var dag man får paket från märket med de allra sötaste förpackningarna, men det är sannerligen en trevlig överraskning i brevlådan! Här ska testas!

Paletten The Bronzed & The Beautiful - French Riviera Edition (395 kr) ser lika fina ut som jag trodde! De fyra färgerna i heter Chocolate Soleil (matt), Powdered Sun (duo), Sun Bunny (duo) och Snow Bunny (highlighter). Färprover utlovas i helgen! Frågan är bara vilken nyans jag ska hugga in på redan i morgon bitti...
En innebild och en utebild. Vi kommer att ha kul ihop!


Vi ska ta en närmre titt på rougen också! Det är Full Bloom Cheek & Lip Colour Crème (225 kr) kommer i färgerna Sweet Pea och Full Bloom Ultra Flush Powder Blush (225 kr) i nyansen Sweet Pink. Plus i kanten redan nu fr smidiga söta dosor med spegel i locket.


De båda rougen snabbt provade på handryggen. De ser riktigt fina ut!

Too Faced hittar du bland annat hos de svenska webshopparna eleven och nelly, de flesta av de brittiska webshopparna i min länklista här till höger, samt hos Matas.

7 kommentarer:

 1. Vilket härligt paket! :)

  SvaraRadera
 2. Det såg härligt ut och håller verkligen med om paketen! :) Ska bli kul att se rougen på :)

  SvaraRadera
 3. Är lite sugen på Full Bloom Cheek & Lip Colour Crème ;)Hur applicerar man den? Med borste eller fingrarna?

  /Kajsa

  SvaraRadera
 4. Josephine: Ja :)

  Shamrock: Inte dumt!

  Therese Norlén: De ser så himla fina ut!

  Kajsa: De kan appliceras både med borste och fingar! Till läpparna är nog fingrar bäst, men till kinderna kan säkert skunkborste vara bra.

  SvaraRadera