tisdag 17 maj 2011

Dagens naglar: Depend 248



Idag och igår har 248 från från Depends sommarkollektion prytt mina klor. Jag är kluven till färgen, på sätt och vis är den diskret och fin, men också lite svårburen. Vad tycker ni?


9 kommentarer:

  1. Kanske fin om man vill dölja att man har naglar alls... den har ju nästan samma färg som din hud. Nej, jag gillar nog klatschigare färger.

    SvaraRadera
  2. Ärligt? Jag tycker den är förskräcklig. Den ser bara skitig ut. Inte helt bra mot din hud och skulle vara helt hemsk mot min... Du har så många snyggare lack.

    SvaraRadera
  3. Nej, den funkade inte alls. Personligen gillar jag verkligen de ljusrosa lacken som bara piffar till nageln mer än ger dem ny färg, men det måste vara en snygg nyans! Den ser för gul ut, not nice.
    Men DU har väldigt fina naglar :)

    SvaraRadera
  4. Linda: Jo, tack. Själv?

    Ninni: Hrm, det har du nog rätt i! Det blir mer färg imorgon :)

    Sminkan: Det är bra med ärliga svar :) Jag håller mig till färggladare i fortsättningen! Kände mig tex mkt finare i 122:an http://skimmerskuggan.blogspot.com/2011/05/fantastisk-fuchsia.html

    Camilla: Tack! Du har helt rätt i att mer kallare är bättre. Aprikost funkar liksom i teorin, men som Ninni säker är detta helt enkelt för likt min egen hudton :)

    SvaraRadera
  5. Jag gillar den inte heller, ser ut som fingrar och naglar går i ett, precis som Ninni skriver. Snyggare med ljusrosa om man vill ha det diskret.

    SvaraRadera
  6. Lotta: Bra att ni tycker lika :)

    SvaraRadera
  7. Emilia: Tack! Jag gillar också färgen, men inte på mig :)

    SvaraRadera