fredag 6 maj 2011

Veckans latnaglar



Mer naglar i bloggen idag! Veckan som gott har varit hektisk. När fina korallmanikyren från Depend började se lite sliten ut målade jag över med Lumenes In the Sun, som är fint men för skirt för att bära på egen hand. Bra snabbfix!





Innan jag åkte till USA lackade jag tårna med snygga 135 från Depends vårkollektion. Det såg fortfarande helt okej ut, men när IsaDoras Ocean Drive damp ner här häromdagen ville jag genast prova Dazzling Ocean, så jag lackade över med det. Färgerna är snarlika nyansmässigt, men 135 är ett krämlack med finkornigt silverglitter medan Dazzling Aqua är har blått metalliskt skimmer i sig. Fina båda två!

5 kommentarer:

  1. Härligt somriga färger! Älskar!

    SvaraRadera
  2. Fröken Frodig7 maj 2011 kl. 18:10

    Så gör jag också ibland, lackar över när jag inte ids ta bort det första eller det bara är lite slitet i kanterna. Lumene/Depend känns väldigt somrig och fin.

    SvaraRadera
  3. Fröken Frodig: Tack! Himla bra metod :)

    SvaraRadera
  4. Åhhh kallades IsaDoras lack för metalliskt, är superdålig på benämna lacken på sådant sätt.

    Hihi jag skrev "ett fint skimmer som ligger så tätt att jag nästan skulle kunna kalla det för ett metalliskt lack". Haha är verkligen urdålig på rätt benämning... Tyckte det var metalliskt men ändå inte... Var nog för trött när jag skrev det... får skylla på det i alla fall... ;)

    SvaraRadera