onsdag 18 maj 2011

Viva la Diva Ibiza Party


Igår fick jag som ni såg i förra inlägget ett paket med delar av Viva la Divas sommarkollektion Ibiza Party. Det vankas härlig färgfrossa kan jag tala om! Vi börjar med en titt på innehållet i paketet och kollektionen:Singelskuggorna (i ny praktisk förpackning med spegel och aplikator) kommer i sex nyanser: Angel, Feel, Lazy Days, No Regrets, Las Brisas och The One. Jag ska hugga in på brunt och blått direkt, och det är högst sannolikt att jag skaffar minst knallgula The One också om testexemplaren håller måttet.


Sex minilack finns att tillgå, dem ska jag utan tvekan spana in i butik!


Fem fullstora lack kommer också! Applepolitan har bästa namnet, men de två jag ska testa + Frozen Rose ser allra finast ut i färgen tycker jag.


Fyra läppbalsam ingår också i kollektionen: ett vårdande med a-vitamin och hallondoft, ett med kokosdoft och SPF 15, ett skrubbstift med mint och ett extra vårdande jojobastift med jordgubbsdoft. Jag har aldrig testat läppskrubb förut, men det är nog precis vad jag behöver!

Läppstiften med vitamin E och diamantbeströdda hylsor är rysligt fina. Sju nya färger lanseras i Ibiza Party. Jag ska testa Summer Queen och Chil Out till att börja med. Mer om dem och övriga färger inom kort! Då ska jag också berätta mer om resten av kollektionen. Nu är jag nyfiken på vad ni tycker om kollektionen. Vad står överst på inköpslistan? Vad hoppar ni? Vad är redan shoppat?

9 kommentarer:

 1. Ser inte skuggförpackningarna ut som Mackopiorna som säljs för en struntsumma i Thailand? Jag tror att det är samma fabrik, väääldigt lika, även om de har bytt namnet på det genomskinliga locket och har en blomma på skuggan...

  SvaraRadera
 2. Av de stora lacken tycker jag att 127 Pacha och 128 Amnesia ser riktigt härliga ut

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen läppbalsam så de kan jag tänka mig att titta närmare på...

  SvaraRadera
 4. Ser ut som ett härligt utskick, är sugen på singelskuggorna!

  SvaraRadera
 5. Så mycket fint! Jag kommer nog kolla lite närmre på nagellacken, och kanske att jag provar någon ögonskugga också. Men just nu är det för svårt att välja ut något specifikt jag vill ha =)

  SvaraRadera
 6. Katrin: Oj, det har jag ingen koll på :) Skuggorna är bra, så i så fall är kanske MAC-kopiorna inte så tokiga?

  Shamrock: De är jättefina!

  Ninni: Jag snabbprovade hallonvarianten igår, det kändes jätteskönt!

  Emma: De verkar riktigt bra!

  Roxcat: Det krävs nog en närmare koll :) Mycket fint att spana in!

  SvaraRadera
 7. Las Brisas skuggan ser underbar ut, en superduperbra sommarskugga. Det blir inget köp för min del. Tur att jag har dig och din blogg så jag kan glädjas åt bilderna:)

  SvaraRadera
 8. Har själv lacket nr.128 Amnesia och älskar färgen! Tycker dock inte att det täckte så bra.. Gillade färgen på skuggorna :) Ska bli kul att se vad du tycker om produkterna!

  SvaraRadera
 9. SminkJante: Den ser riktigt fin ut! Fler bilder utlovas :)

  Therese Norlén: Jag lovar att återkomma med detaljerade rapporter!

  SvaraRadera