lördag 30 april 2011

Clinique-frossa


Att Clinique är ett av mina favoritmärken är ingen hemlighet. Redan första dagen storshoppade jag på Saks. Denna gudomliga palett är ges ut i begränsad upplaga och kommer troligen inte att säljas i Europa, alltså ett måste!


Paletten heter Pretty in Prints och innehåller, förutom fyra riktigt fina ögonskuggor, ett av mina favoritrouge, Preacious Posy. Allt i fullstorlek. Vist ser den fin ut?!


Trots att där inte ens var något necessärerbjudande lyckades muan övertala mig att köpa nya versionen av Pore Refining Solutions Instant Perfector också. Den är stapelvara hos mig, mycket billigare i USA och dessutom kommer inte nya formulan till Sverige förrän 2012. Jag kunde inte låta bli! Nytt är bland annat att den kommer i tre färger, ofärgad, ljus och mörk, till skillnad mot bara ljus och mörk från tidigare. Jag fick även med en stor prov på systerkrämen (också ny formula) Pore Refining Solutions Correcting Serum. Den ska bli kul att testa!


Jag fick en liten concealer på köpet, den gillar jag sedan tidigare, så det var perfekt! Ett läppstift följde också med, men det såg lite mörkt ut, så det har redan fått ett nytt hem.

Macy's var det dags igen! Där fanns ett riktigt bra erbjudande, så jag slog till på Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 (recension här!) som jag planerat sedan jag hörde talas om den från början och en av de fina knubbiga läppbalsamen Chubby Sticks:




Jag valde mjukt koralliga 04 Mega Melon. Den är hur fin och lättburen som helst! Min mamma köpte röda Chunky Cherry och jag ångrar redan att jag inte köpte den också...


Gåvan går inte av för hackor! En tub DDM, Lash Doubling Mascara, favoritremovern Take the Day off, en fin palett och ett dubbelläppstift/glans. I paletten finns rouget Pink Blush och skuggduon Rosewine. Jag har faktiskt inte testat än, men visar när jag väl gör det! Läppglanset heter Airkiss och ministiftet i andra änden heter Think Bronze. De ser också fina ut! Nu borde jag nog inte shoppa mer på ett tag...

16 kommentarer:

  1. Wow det blev en del :) Paletten ser helt underbar ut! Bara en smula avis ... Chubby Stick i Chunky Cherry har nyligen flyttat in hemma hos mig, ska bli riktigt kul att testa framöver.

    SvaraRadera
  2. Åh, jag älskar Clinique! Vilka härliga grejer!

    SvaraRadera
  3. Åh vilka färger. Det är verkligen dina färger i den paletten

    SvaraRadera
  4. Oh lala vilken härlig Clinique-shopping! *avis*
    För en gångs skull när de piffar till utseendet lite så får vi inte hit kollektionen (surt).

    SvaraRadera
  5. Sofia: Japp :) Du kommer säkert att trivas med CC, det är så himla fint!

    Rosa Ester: Ja!

    Shamrock: Ja, den är faktiskt som gjord för mig :)

    Tina: Ja, himla synd på den vårkollektionen! Färgerna är ju så fina!

    SvaraRadera
  6. Så mycket härliga saker!
    Kan du inte berätta om den där Poreless du köpte från Clinique? Hur använder man den? Som en primer?
    Önskar att jag kunde shoppa loss likadant!

    SvaraRadera
  7. Vilka fina saker du köpte med dig från USA! En hel del finingar ser jag, går nästan aldrig att komma hem därifrån utan att köpt på sig en massa :)

    SvaraRadera
  8. Mycket fina sakar du har fått med dig hem, ska bli spännande att läsa mer om produkterna sedan! :)

    SvaraRadera
  9. Lotta: Jag är mkt nöjd :) Jag ska absolut berättar mer om pore minimizer-grejerna! Lite kort kan man säga att den kan användas både över och under smink, och att den är ren magi. Jag ska försöka ta med- och utan-bilder och visa!

    Carina: Så mycket härligt för så lite pengar :) Hoppas att du också kommer dit snart igen!

    Josephine: Jag är väldigt nöjd med min fångst :)

    SvaraRadera
  10. Gud så mycket fina grejer! Har ett Chubby stick i Super strawberry och jag skulle inte tacka nej till ett par till :)

    SvaraRadera
  11. Superfina grejor, ser att det var samma designer (Milly) som de hade när jag var där förra året. Är inte den lilla paletten i gåvan densamma?

    SvaraRadera
  12. Fröken Frodig: Nej, man skulle gärna ha hela gänget!

    Ninni: Ja det är Milly! Inte samma palett, dock, denna är ljusare, jag får visa dem tillsammans ngn gång!

    SvaraRadera
  13. Åh, jag är riktigt sugen på att införskaffa mig ett chubby stick. Har hört massa bra om dom! =)

    SvaraRadera
  14. Therese: De är jättebra! Rekommendera starkt!

    SvaraRadera
  15. Men GUD så avis jag blir, superfin shopping. Paletten är gudomligt vacker!

    SvaraRadera
  16. Emma: Tack! Vad kul att du gillar den!

    SvaraRadera