torsdag 28 april 2011

Läppstiftsperfektion: Orange Blossom & Merry Berry


Jag köper i vanliga fall inte läppstift stup i kvarten, men i (och på väg till) New York hittade jag hur många som helst. Trots att habegären efter både Lancômes nya L'Absolu Nu och Chanels Rouge Coco Shine var starka fanns det något som avhöll mig från köp, nämligen tanken på de två Jellly Kiss-färger jag ännu inte hade lagt vantarna på - Orange Blossom och Merry Berry.När jag kom hem väntade de båda som en glad överraskning i brevlådan (jag har svårt att hitta dem i butik). Mina förhoppningar infriades, jakten på det perfekt orangaea stiftet är över!Merry Berry är lika fint. Riktigt rött, utan att vara som en stoppsignal. Jag kommer att använda stiftet både till fest och vardag.

Här kan ni läsa mer om de andra Jelly Kiss-stiften från IsaDora, de är minsann också tjusiga, även om det är just Orange Blossom och Merry Berry (och Coral Punch!) jag gillar allra bäst.

Eftersom jag är hemma med brakförkylning även idag lär det dröja ett tag innan jag kan tipsa loss från olika butiker, men hojta gärna till i kommentarerna när ni ser Orange Blossom och Merry Berry i butik!

7 kommentarer:

 1. Det oranga är riktigt riktigt fint =)

  SvaraRadera
 2. Den oranga var faktiskt riktigt riktigt fin, undrar jag om jag inte ska slå till på den. Är sugen på ett orange läppstift som inte är in your face orange.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin överraskning :)

  Är nyfiken på det oranga, hmmm undra hur jag skulle se ut i en sådan färg.

  SvaraRadera
 4. Jag har sett samtliga Jelly Kiss i Malmö på Åhléns Triangeln och Matas. Själv har jag Chic cerice men är sugen på fler nyanser!

  SvaraRadera
 5. Jag har sett alla Jelly Kiss på Åhléns, Kicks och på Coop. Köpte Coral Punch på Coop häromdagen och där var det nedsatt pris också, 99 kr istället för 115 kr! Nu blir jag sugen på Merry Berry också ...

  SvaraRadera
 6. Emma: Tack! Jag är helt kär :)

  Ninni: Ja, visst är det!

  Lina: Då är detta perfekt för dig också! Det är verkligen oranget (orimlig böjning!), men ändå bärbart.

  Carina: Jag tror att du skulle vara jättesnygg i oranget!

  Sara: Hrm, då var jag nog bar för tidigt ute när jag letade på dessa båda ställen :) Tack för tipset!

  Maja: Vilket kap! Tack för tipsen!

  SvaraRadera