lördag 2 april 2011

Lördagsmys!


En liten stunds lördagsmys med nytt lack till tårna och nya tidningen Daisy Beauty hinner det bli innan jag hugger igång med förberedelser inför kvällen. Först några ord om fina tidningen:

Det är så himla kul med en svensk renodlad skönhetstidning! Jag har slukat först numret och väntar ivrigt på nästa. Daisy Beauty är både snygg och smart, jag gillar verkligen både designen och innehållet. Mest av allt gillar jag sminkjobben, Karin Widén och alla lyxiga produkttips. Däremot hade jag gärna varit utan kändisar och bantningstips. Jag vet inte vem tjejen på omslaget är, och jag är inte det minsta intresserad av viktminskning. Sådant göra att jag ibland saknar Modette, Ruby och Bibel.

Sammanfattningsvis är jag dock ordentligt fast för tidningen och kan tänka mig en livstidsprennumeration (hoppas att tidningens livstid blir mycket längre än det tre andra jag just nämnde!) och "Ät som en man-"texten är den roligaste ätrådstext jag läst. Stor eloge till Kicki och gänget!


Lacket på tårna heter Pink Lemonade. Här på mindre aptitliga tår i ett lager. Nu är det hög tid att ta tag i tårtbak, örttäcke till lax, städa badrummet, lacka fingrar med mera, med mera. Här är ingen risk för "ju fler kockar, desto sämre soppa", snarare "ju fler soppor, desto vimsigare kock". Vi får hoppas att jag inte lackar laxen, mixar håret och dukar i badrummet, utan lyckas hålla huvudet kallt och göra rätt sak i rätt tid på rätt plast, åtminstone tills sambon kommer hem och hjälper mig...

8 kommentarer:

  1. Älskar blodgrape, synd bara att det skvätter sådant när man äter den. Matchar tånaglarna också. Oj, nu blev jag akut kaffesugen här - hej hej! :-)

    SvaraRadera
  2. Jag är också helst fast. Har blivit prenumerant på tidningen efter att ha köpt första numret löst.

    SvaraRadera
  3. Tror att Daisy Beauty kommer att gå bra, det finns ju ett antal fans där ute :)

    SvaraRadera
  4. Ninni: Så himla gott! Stackars tidningen blev lite prickig :)

    Käthe: Härligt!

    Emma: Det tror jag också!

    SvaraRadera
  5. Toppenbra reflektioner, vi tar till oss alla synpunkter, både vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre. Tack!

    SvaraRadera
  6. Kicki: Kul att ni så intresserade av feedback :) Stort grattis till en fantastisk tidning!

    SvaraRadera
  7. Tycker du Daisy tidningen är bra? Jag hade den första men den var inte så imponerande tycker jag.. :)

    SvaraRadera
  8. Filippa från TeenBeauty: Jag gillar den jättemycket! Andra numret är ännu bättre än första, tycker jag.

    SvaraRadera