söndag 3 april 2011

Jämförelse: Mina mintlack


För ett tag sedan visade jag upp alla mintiga lack i min ägo. Jag har utlovat en jämförelse, och här kommer den! På tummen: Depend 221 och Combat Khaki, på pekfingret: Mint Candy Apple, på långfingret: Marzipan, på ringfingret: Vintage Mint och på lillfingret: Ocean Drive. Dependlacket visade sig vara mer tealigt än mintigt. Det var otestat innan, och flaskan avslöjade inte riktigt den sanna färgen.


Här ser ni de swatchade lacken. Från vänster: IsaDora Ocean Drive, IsaDora Vintage Mint, Viva la Diva Marzipan, Essie Mint Candy Apple, IsaDora Combat Khaki och Depend 221. IsaDoras Bonbon Mint kom inte med i denna jämförelse, men det kan ni se på om ni klickar på lacknamnet.

Vilket tycker ni är snyggast? Jag gillar nog färgerna på Ocean Drive eller Marzipan bäst. IsaDoralacken är dock mer lättmålade än de övriga.

7 kommentarer:

  1. Jag gillar dependlacket mest, helt klart! Kan ju ha att göra med att jag föredrar teal framför mint:)

    SvaraRadera
  2. Det ser ut som att jag kommer att köpa på mig Ocean Drive också, den är inte så lik de övriga så jag tror inte att min sambo får hjärnblödning.....Den ser mer turkos ut faktiskt när man jämför med den andra.

    SvaraRadera
  3. Jag är helt på Emma P's linje, jag hade nog min mintperiod i tonåren så numera är jag mer för teal så Dependlacket passar min smak bäst. Mint är jättefint, men inte så mycket för mig numera. Jag tror jag fick en överdos i mina tonår, hade massa kläder i mint och även ett nagellack från Cutex i den färgen. :-)

    SvaraRadera
  4. Jag går mot strömmen och säger Essie, jag gillar den lite blåare tonen!

    SvaraRadera
  5. Emma P: Då låter det helt rimligt :)

    Lina: Ocean Drive är absolut mer turkos än mint!

    Ninni: Finns det någon bild på den utstyrseln? ;)

    Des: Essies är ju på något sätt originalet, men de grönare tonerna är betydligt mer lättburna :)

    SvaraRadera
  6. Jag gillar, precis som Emma P, Dependlacket bäst. Men så är jag också jädrigt svag för Tealfärgat.

    SvaraRadera
  7. SminkJante: Efter alla dessa kommentarer åker det på i en fullmanikyr imorgon :)

    SvaraRadera