torsdag 28 april 2011

IsaDora Ocean Drive


Ocean Drive är en sommarkollektion med pasteller och havstoner som inspirerats av 80-talets Miami. I kollektionen ingår såväl halvnytt som helnytt. De båda populära flytande eye linerarna från förra sommaren, Caribbean Green och Pearly Ocean (79 kr) gör exempelvis come back.

På bilden ovan ser ni två av lacken, Dazzling Ocean och Dazzling Aqua, läppstiftet Jelly Kiss Orange Blossom (som jag visade tidigare idag också) och en doft. Doften får vi återkomma till senare, eftersom jag är alldels för förkyld för att provsniffa just nu.

I kollektionen ingår också nagellacket Glamour White (69 kr), Build-up Mascara Volume 100% Waterproof (115 kr), Jelly Gloss i Raspberry Syrup och Poppy Papaya (99 kr), läppstiften Rainbow och Chic Cerise (115 kr) och en ögonskuggspalett.


Paletten Day Dream (125 kr) innehåller tre pasteller (tänk amerikansk diner, milk shakes och glass-coupes!) och en knalligare havsblå skugga, all med finkornigt glitter och skimmer.


Här ser ni dem på bar hud. Jag är inte helsåld på glittret, men vi får ser hur de tar sig ut när de väl hamnar på ögonlocken. Jag förutspår att lacken, de flytande eye linerarna och läppstiften blir det som försvinner först när ställen kommer ut i butik. Vad tror ni? Och vad tycker ni om Ocean Drive?

3 kommentarer:

 1. Jag vill ha det oranga läppstiftet!

  SvaraRadera
 2. Stiftet är jättefint, hämtade precis ut mitt paket. Kommer bli ursnyggt i sommar! :)

  SvaraRadera
 3. Des: Det rekommenderas varmt!

  Josephine: Ja! Klockrent!

  SvaraRadera