fredag 1 april 2011

Till testning: Idun Minerals


Dess tjusiga förpackningar damp ner hos mig igår. När detta inlägg publiceras har jag med största sannolikhet provkört foundation, bronzer och kabukiborste från nya mineralmärket Idun Minerals första varvet. Jag ska berätta vad jag tycker så fort jag testat. Tills dessa kan vi bara konstatera att förpackningarna är precis lika fina som de ser ut!

4 kommentarer:

 1. Vad roligt! Också sugen på att testa :)

  SvaraRadera
 2. Ska bli väldigt kul att höra vad du tycker!
  Är den glittrig? Jag har faktiskt aldrig testat löst mineralsmink, tycker dom ser glittriga ut, och jag blir lätt glansig. Har bara provat Isadoras fasta, men jag är rätt nyfiken och vill gärna.
  Har läst också nån stans att det inte blir så bra resultat med mineralmakeup om man är äldre/storporig/rynkig eller hur det nu var. Så då tänkte jag att det kanske inte var så bra till mig. Tror du att det stämmer?

  SvaraRadera
 3. Vill också testa :) Får ge mig till tåls, tills de finns på Apoteken.

  Dottern har redan testat några av produkterna, men hon delar inte med sig :(

  SvaraRadera
 4. Honi: Ja! Undrar om märket kommer till Danmark...

  Lotta: Efter en första test verkar den inte glittrig. Jag tror egentligen att mineraler funkar bra för de flesta hudtyper, men jag får erkänna att jag inte har stenkoll... Glitter kan ju vara lite svårt om man vill akta sig för att framhäva ojämnheter, men denna är som sagt inte speciellt glittrig. Jag återkommer om jag har bättre info senare!

  Carina: Nämen, man ska alltid dela med sig till sin mamma!

  SvaraRadera