onsdag 30 december 2009

Reorna, att shoppa eller inte shoppa...

Jag ska snart åka utomlands, så jag försöker hålla lite i slantarna, men ack vad det är svårt när reorna lurar runt hörnet! Än slå länge har jag bara köpt något litet "nödvändigt". Här är några av frestelserna:


Detta finfina kit från Estée Lauder fanns på halva priset, ca 350 kr, på Kicks. Som tur var (i alla fall för plånboken och utrymmet i sminkbyrån), knep en tant sista exemplaret innan jag hann fram. Fina julaskar på halva priset är nog de allra bästa reafynden!


Jag har inte testat att handla från Söderfin, men det verkar vara en bra butik. På deras rea kan man bland annat fynda min nya favoritdeo från Biotherm för halva priset (fanns inte den på Åhléns rea också?) eller någon av dessa fina skuggpaletter från YSL för 295 kr. Jag har varit förälskad i den med guldigt och lite turkost i flera år, men jag ska ändå försöka avstå. Jag har ju så många liknande paletter! Om jag skulle hitta den för halva halva priset, så kanske...


Sen har vi ju alltid Jordgubbarna som jag redan tipsat om. Och alla andra webbutiker... ASOS rear paletten (ovan) från Urban Decay som jag gärna vill ha. Med ASOS hutlösa frakt blir kalaset dock lika dyrt som att beställa till ordinarie pris från andra brittiska webshoppar. Det gäller att hålla huvudet kallt så att man inte lurar sig själv! Ska ni ut och jaga på reorna? Eller har ni redan jagat färdigt?

10 kommentarer:

  1. Nej, efter idag tänker jag stanna långt från butikerna tills rean lagt sig.

    SvaraRadera
  2. Var nere en sväng på Kicks och Matas idag. Har egentligen köpstopp december ut(har skött mej riktigt bra hittills) och det var en del julaskar och lite annat som lockade må jag säja.

    Till sist blev den en Lumene-mascara för halva priset, den vet jag att jag gillar så det får väl sägas vara ett fynd. Men nu får det vara nog, jag har inte plats till allt gunk som jag redan äger!

    SvaraRadera
  3. Tina: Det låter klokt =)

    Fröken Frodig: Julaskar är förföriska =) Matas brukar ha riktigt bra reor, har jag för mig.

    Lumenemaskaran låter som ett riktigt fynd! Det jag helst skulle fynda är Lancomes Declaring Indigopalett, såg du om den var på rea på Matas?

    SvaraRadera
  4. Hade jag hittat den julasken från Estèe Lauder för 350 hade jag nog slagit till. Där jag spanade på dne var dte fortfarande fullpris. Hoppas att tanten har kul med sitt smink:)

    Jag ska nog hålla mig lite lugn nu tror jag, så dags nu iofs, men bättre sent än aldrig:)

    SvaraRadera
  5. Missade att du skrev om söderfin. jag har handlat från dem flera ggr och de är kanonbra! Fast söderfin har alltid en bra reahörna, inte bara nu efter jul...

    SvaraRadera
  6. Emma P: Ja, det var lite synd att tanten hann före =) Vad bra att Söderfin är ok, jag ska hålla koll på dem i fortsättningen!

    SvaraRadera
  7. Nej, den Estee Lauder-asken som jag gått och fluktat efter för att se om jag kunde hitta på någon rea!! Inte sett den än... blivi lite annat dock trots att jag ruinerade mig innan jul... herregud... lyxfällan nästa...

    SvaraRadera
  8. Vicky: Är det den jättestora du spanat på? Den är också väldigt fin! Jag blir nyfiken på vad du fyndat, lyxfällan får vänta =)

    SvaraRadera
  9. Oj så seg jag var med att svara, sorry! Ja, det fanns en hel del reavarorpå matas, mest askar med parfym/hudcreme, ja du vet typen av erbjudanden. Såg inte declaring indigo men väl en från estee lauder som jag var VÄLDIGT sugen på, men jag höll mej i skinnet :) Den var betydligt dyrare än 350 dock och det var mest ögonskuggorna jag ville ha och inte läppglanset och de andra produkterna som följde med. Tur var väl det, annars hade jag nog blivit tvungen att spara in på hyran. Och det är det för kallt för!

    SvaraRadera
  10. Fröken Frodig: Det låter ju riktigt lovande! Jag får ta mig en titt när jag kommer hem, kanske finns det ngn godbit kvar.

    SvaraRadera