torsdag 17 december 2009

Modig dagens


Idag högg jag äntligen in på nya Stilapaletten. Innan jag skulle ge mig ut för att handla gjorde jag en mjuk variant med de två grå skuggorna. Det är så härligt med snön! Men kallt. Jag skyddade hela mig med flera lager ull, och läpparna med 8 hour cream.


Efter stadsturen adderade jag den svarta skuggan med blått skimmer och mörkblå kajal. Den mörka skuggan kommer inte riktigt till sin rätt på bilderna. Synd, för den är verkligen tokfin! Jag gillar skuggorna skarpt. De är lättarbetade och mjuka och har Stilas karakteristiska lyster. Mums!


Här ser ni concealern Boi-ing från Benefit, highlightertrio från Lumene, Boldly Beautiful Eyeshadow Palette från Stila, Quick blush i Pronto Pink från Clinique, UDPP, High Impact Mascara från Clinique, 24/7 glid-on eye pencil i Binge från Urban Decay, Benefit Powderflage och 8-h cream från Elizabeth Arden.


Lite extra bild på paletten. Skrolla ner för fler, eller klicka här.


Highlightern från Lumene som kom fram till dagens är en gammal favorit som inte varit framme på länge. Den är riktigt bra och innehåller färgerna Peachy glow, Snowy glow och Rosy glow. Namnen är inte så fantasifulla, men färgerna är fina!

7 kommentarer:

  1. Asläckert Kerstin, denna gillar jag verkligen!

    SvaraRadera
  2. Såå fint! Passar jättebra med de färgerna till dina ögon!

    SvaraRadera
  3. Jag kommer skriva det varje gång du visar dessa fina skuggor bara för att du ska förstå hur fina de är: Fresterska där!

    Verkligen en underbar makeup.

    SvaraRadera
  4. Emma P: Tack, vad roligt att höra att du gillar den!

    Kabuki: Tack! Jag håller faktiskt med =)

    SminkJante: Tack! Förlåt att jag frestar =)

    SvaraRadera
  5. Superfint, skuggorna verkar så härliga och lysterfulla :o)

    SvaraRadera
  6. Wow, riktigt snyggt. Fint med mörkblått och silvergrått. Stila-paletten ser härlig ut, tolv skuggor i fyra i en... :)

    SvaraRadera
  7. Linda: Tack! Det är de verkligen!

    Kajsa Kavat: Tack! Jag är förälskad i paletten =)

    SvaraRadera