tisdag 22 december 2009

Mina lack topp 20


Inspirerad av Sminkan tänkte jag visa er mina 20 finaste lack. Först tänkte jag att 20 är ganska många, men när jag väl skulle välja var det ändå några favoriter som inte fick plats... Här kommer lacken, visade utan inbördes ordning:


Först ut är de blå. Alessandro 261 är ett väldigt fint grå-turkos-lilaskimrande lack som för tankarna till påfågelfjädrar. Essie Midnight Cami har jag, än så länge, bara haft på tårna. Jag känner mig dock säker på att det är en kommande storfavorit. Turkosguldiga Golden Dragon från GOSH verkar jag inte heller ha visat annat än på tårna, men det är fiiint! Russian Navy från OPI är ett av de första lack jag klickade hem från andra sidan att Atlanten. Det är alltjämt en favorit med sitt mörkblå skimmer med aningens drag åt lila. Midnight Cami är mer rent blått.


Vampigt + grått, med och utan blixt. Mörkt vinröda Apocalyptic från Urban Decay är utan tvekan det finaste bland mina vamplack, den blanka ytan är fantastisk. Lika blankt och fint är grå krämlacket Grey från Barry M. Jag vill gärna ha fler lack från samma märke! Steeling-the-scene och Over the top är två klockrena skimrande Essielack, ett mellangråsilvrigt med varm underton och ett asfaltssvart.Att döma av min lacksamling är lila en av mina absoluta favoritfärger, och det stämmer faktiskt! Här är de bästa: Glamourama från H&M, Meltdown från Urban Decay, Sexy Divide från Essie och IsaDoras Creamy Aubergine.Jag är också väldigt förtjust i klassiska lack i rött och ljusrosa. Kanske borde det varit med fler på listan, men de är helt enkelt inte lika roliga och dessutom ganska lika varandra. Här ser ni sommarfavoriten Juciy från Mavala, julfavoriten Satin från samma märke (som i år troligen konkurreras ut av ännu oprövade Jag-u-are), Cool-lots (ljusaprikost med subtilt guldskimmer) och Mademoiselle från Essie.Bland somriga knalliga lack är Be vibrant från H&M, Funny Face och Cute as a button från Essie och Peachy från Gosh favoriter. Visst längtar man lite till sommaren av dem? Egentligen borde jag nog haft med lite mer grönt och svart i listan, men alla lack får ju inte plats. Jag får väl visa hela samlingen en annan gång! Vilka är era 20 bästa lack?

5 kommentarer:

 1. Sitter och filar på ett inlägg om mina favoriter.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt med en lista med så många lack som jag själv inte har. Jag tror de där Urban Decay-lacken börjar kännas mer och mer begärliga... Härlig lista med många vackra lack! Och vad kul att du gjorde en! Det tackar man för som den lacknörd man är!

  SvaraRadera
 3. vad kul att du med har hakat på Sminkisens lista Kerstin! Vi är inte helt överens du och jag, men så har vi nog inte samma av så många lack... Usch, det var en konstig mening, men du fattar va? Orkar inte tänka ut hur jag ska skriva det korrekt;)

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Klart jag hakar på, jag gillade ju din lista =) UD-lacken var faktiskt oväntat bra o fina.

  Emma P: Jag fattar =) Kan inte du också göra lista, det vore kul!

  SvaraRadera