torsdag 3 december 2009

Dagens auberginklor


Denna veckan har jag återigen stiliga djuplila krämlacket Creamy Aubergine från IsaDora på naglarna. Det är fantastiskt blankt och fint! Två lager ovan, och tre lager plus överlack här under.


Dagsljuset lyser med sin frånvaro... Jag har så mycket spännande att skriva om just nu, men det är inte kul med så kassa bilder :-( Ni får hålla till godo med mediokra dagens tills det (förhoppningsvis) blir mer gynsamma fotolägen i helgen.

7 kommentarer:

  1. Ljuvligt snyggt Kerstin. Jag blev så sugen på att byta lack på naglarna nu. Funderar på China Glaze(drastic) eller China Glaze(sexy Silhouette), alltså mörkrött eller knallrosa på både naglar o tår?

    SvaraRadera
  2. Peter: Tack!! Jag gillar också! Jag röstar på Drastic på dig, det är ju ändå snart jul =)

    Förresten, känner du till om Mavala släppt en grå kollektion? Jag såg två olika grå krämlack som hette Berlin och Ner York häromdagen, och undrar om det finns fler.

    SvaraRadera
  3. Tämligen intressant Kerstin! Jag ska genast ta en koll på stan i morgon o se vad jag kan hitta åt dig, däremot förra sommaren alltså 2008 så köpte jag några Mavala-lack från Jeanskollektionen, låter kanske fånigt men det var blåa lack i olika blåa nyanser. OK då blir det Drastic på naglar o tånaglar om en stund.

    SvaraRadera
  4. Peter:Jag tror att Jag kommer ihåg jeanskollektionen! kanske hör även de gråa lacken ihop med den. Hoppas att du får kul på stan! Drastic låter bra =)

    SvaraRadera
  5. Fint det här. Nu blir man ju nyfiken på vad som kommer bjudas här framöver. Jag håller tummarna för bra ljus så vi får läsa:)

    SvaraRadera
  6. Aubergine är inte så tokig. Jag har inte använt min sen jag fick en tillsägelse på jobbet om att här använder vi inte nagellack, och hmm, ja det var ju ganska uppenbart med detta lack. Att jag hade nagellack alltså. Ja, jag jobbade inom vården, fast inte på ett sjukhus utan på ett trygghetsboende. Innan dess hade jag faktiskt ingen som helst aning om att man inte fick använda lack inom äldrevårde, trodde det enbart gällde vårdepersonal som sysslade med sår och operationer och liknande. En liten utsvävelse bara, det kom över mig när jag såg Aubergine:)

    SvaraRadera
  7. SminkJante: Tack. Jag ska göra mitt bästa =)

    Emma P: Det är himla störigt när man inte får använda nagellack på jobbet, iallafall när det inte riktigt är befogat!

    SvaraRadera