måndag 28 december 2009

Bara Clinique

Jag är en fånig person. Trots att jag sällan varit så nöjd med min huvårdsrutin (Simple + en del av produkterna under testas just nu här till höger, recensioner kommer!) som den gångna hösten, väljer jag ändå att plötsligt byta ut den. Inför julens alla resor kändes det plötsligt helt rätt att byta ut hela innehållet i necessären mot miniförpackningar från Clinique. Jag har ju ganska många! Här ser ni den nya rutinen:


Till kroppen blir den Deep comfort body butter (och en skrubb som också ska finnas någonstans i mina gömmor). Det borde passa bra i kalla vintern! Rengöringen kommer att inledas med Rinse-off foaming clenaser när jag har mycket smink, annars bara med Take the day off, och därefter Liquid facial soap mild och Clarifying lotion 1.


Dagtid blir det tredje steget i Cliniques berömda tresteg, Dramatically different moisturizing lotion, följt av All about eyes, Pore minimizer Refing serum och Superdefense SPF25.


Till natten (eller dagen) kommer jag att komplettera med Moisture surge extra thirsty skin relief när jag behöver. Jag kommer också att testa masken Total turnaround 15-minute facial. Som nattkräm efter DDM växlar jag mellan Total turnaround concentrate och Continuous rescue antioxidant moisture.

Nu ger det sig, passar dessa cliniqueprodukter mig? Lönar det sig att gå all in med ett märke? Vad tror ni? Den som lever får se!

10 kommentarer:

 1. Nja jag må älska Clinique som märke men tycker långt ifrån alla deras produkter passar mig.

  Ska bli kul att få höra vad du tycker om en all-clinique-rutin. :)

  SvaraRadera
 2. Tina: Det blir spännande för mig också! Jag har några favoriter från cliniques hudvård (all about eyes, take the day off och clarifying lotion), men det är väldigt länge sedan jag använde resten också.

  SvaraRadera
 3. Jag fick en Rinse-off foaming cleanser i en GWP Vid testning var den visserligen ruskigt effektiv och tog bort all make up + smuts, men herrejä vad min ögon sved! Jag stod och grät i badrummet i många minuter för att få någon som helst ordning på mina stackars ögon. Huden kändes otroligt stram efteråt också. Så ett tips om du inte har provat den innan är att inte försöka ta bort ögonsmink med den. Till dess fördel vill jag dock säga att den löddrar otroligt bra och därmed är dryg.

  SvaraRadera
 4. Till Anki. Rinse Off Foaming Cleanser ska inte användas till ögonen. Uj vad det måste svidit.
  Använd ögan make remover först.

  SvaraRadera
 5. Ska bli kul att se vad du tycker! Ska du använda både rinse-off och liquid soap vid samma tillfälle? Känns lite kaka på kaka... eller har jag bara missuppfattat kanske. (Inte första gången isf;)) Moisture surge är en storfavorit hos mej, så himla skön! Och så tål jag den även när jag har eksem.

  SvaraRadera
 6. Anki o Tina: Tina har redan hunnit svara ungefär vad jag tänkte =)

  Fröken Frodig: Jag tänkte mest använda liquid soap ensam, men lägga till rinse-offen som "pre cleanser" om jag haft foundation och puder. Moisture surge verkar redan bra! Jag har den även i sprayform, och den är också superbra!

  SvaraRadera
 7. Ska bli kul att se hur huden reagerar med alla clinique produkter =)

  SvaraRadera
 8. Makuponista: Jag hoppas att den inte reagerar för mycket =)

  SvaraRadera
 9. Det blir ju liksom alltid snyggast i badrumsskåpet om man kör all-in! :)

  SvaraRadera
 10. Kabuki: Ja, så är det! Jag går på sånt direkt =) Har dessvärre också himla svårt att göra mig av med delar av set eller serier som jag inte använder.

  SvaraRadera