lördag 30 april 2016

Shoppla (igen)

Man har en stund för sig själv i stora stadens Göteborgs spännande utbud. Man kikar lite, och hamnar tillslut ändå hos hemtama Clinique-disken på Åhléns City. Så trevlig personal, jag fick en finfin gåva.

I påskas fick jag ett påskägg med läppnyheter, bland annat Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer. Färgen jag var mest nyfiken på,  Melon Pop, fanns inte i mitt ägg så nu passade jag på att införskaffa den. 

Knubbiga highlighterpennan Chubby Stick Sculpting i Hefty Highlight lanseradeas hösten 2015. Den kom tillsammans med mörka Curvy Contour som jag redan har, och då kändes det självklart att kombinera med även den ljusa färgen. Jag har letat efter den ett bra tag, men inte hittat på mina vanliga Kicks och Åhléns här nere i Skåne. Kul att hitta den i Götet!

Här till vänster ser ni penna och läppstift swatchade på bar hud på handryggen.
Till gåvan! Idel finfina grejer: En vanlig Liquid Facial Soap Mild till necessären, favoriterna Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer och Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer i söta resestorlekar, High Impact Mascara och All About Shadow Duo i varma fina färgkombon Beached Plum. Ovanligt fin gåva tycker jag. Den innehöll att ljust läppglans också, men det fick flytta hem till Ninni då jag inte förbrukar sådana i någon större utsträckning.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar