tisdag 24 februari 2015

Shoppat: Lancôme French Innocence

Redan när jag såg de första bilderna på Lancômes vårkollektion 2015 French Innocence visste jag att jag måste ha paletten, även om den är inte är helt billig. Om man ändå vet att man ska köpa förr eller senare kan man ju lika gärna passa på när man har rabattcheckar på Åhléns OCH de har Lancôme-gwp. Winwin!

Sagt och gjort, häromdagen slog jag till! Som ni ser blev det den ljuvliga vackra paletten My French Palette och en kajalpenna. Paletten är ren perfektion, inifrån och ut!

Färgprover kommer inom kort, men idag nöjde jag mig faktiskt med att andäktigt packa upp dyrgriparna. Imorgon ska jag sätta penslarna i den minst lika högtidligt! Luckans funktion är lite oklar, kanske är det mest en kul detalj?

Le Crayon Khôl Hypnôse i Vert Tuileries provade jag direkt på handryggen. Visst ser den fin ut! Lancômes kajaler brukar vara väldigt bra tycker jag.


En snabbkik på gåvan också: Mini  La Vie Est Belle parfymVisionnaire Serum, Advanced Genifique, Visionnaire Yeux och Visionnaire CreamEtt tag körde jag mycket hudvård från Lancôme, men det var ett tag sedan, så det ska bli kul att testa lite igen.

8 kommentarer:

 1. Vissa saker måste man bara få äga. Fin Gwp också så bra köp!

  SvaraRadera
 2. Åh, jag dör, den är så fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Önska dig när du fyller år?

   Radera
 3. Himla fin palett! Blev lite sugen jag också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det förstår jag mer än väl :)

   Radera
 4. Alltså paletten, den är verkligen läcker. Visst är det så att det ligger några kräm och några puderprodukter under luckan? Skumt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Nej, allt är puder. Luckan är nog bara en kul grej :)

   Radera