torsdag 26 februari 2015

Recension: Filorga Time-Filler Eyes

I takt med att nyheterna väller in känner jag att det är hög tid att ta tag i recenserandet! Ögonkrämen Filorga Time Filler Eyes (15 ml, 495 kr) kom i ett  utskick från Kicks i höstan och är nu nästan slut. Krämen utlovar stordåd:
 • släta ut rynkor med hjälp av peptider och ett "botoxliknande" ämne (ojdå!).
 • ett lyft till ögonlocken och näringsboost till fransarna.
 • trolla bort hålögdhet och mörka ringar med hjälp av plumping och mild peeling.
Oj, oj, det blir svårt att sätta betyg med så stora förhoppningar! Jag gillar krämen, den känns skön och lyxig och nog blir huden lite slätare. Den fungerar bra både på natten och under smink på dagen. Någon effekt på fransarna märker jag dock tyvärr inte. Peelingen känner jag mig också frågande till. Plus i kanten för plomberad burk och frånvaro av doft.
Betyg: 3 av 5
Varför blir då betyget "bara" tre? Jag gillar ju Time Filler Eyes, men med löftena ovan och det höga priset hade jag förväntat mig smärre underverk. Nämnas bör också att burken är lika stor som en normal 50-mililitersburk, men ihålig och sådan lur gillar jag inte. Jag har använt hela burkens innehåll med glatt humör, men tror inte att jag kommer att köpa en ny. Krämen är alltså egentligen riktigt bra, men inte så bra. Nu blir jag nyfiken på om fler testat. Vad tycker ni om Time Filler Eyes?

4 kommentarer:

 1. Har nog inte hört talas om det märket förut... Sånt händer sällan nuförtiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände inte heller till det förrän denna burk damp ner under nosen på mig :)

   Radera
 2. Jag fick ett test på en ögonkräm från Filorga sist jag var i Sthlm och den kändes väl okej men allvarligt talat, jag märker oftast liten skillnad mellan olika ögonkrämer så det är faktiskt en av de hudvårdande produkter jag är minst benägen på att lägga pengar på. Jag har en anti aging från Jabu'she som kostar typ 250 och det är nog ungefär så mycket jag är beredd att lägga på ögonkräm. Men visst, hittar jag en som utför storverk är jag såklart beredd att omvärdera...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också inne på att den stora prisskillnaden mellan denna och andra inte riktigt är motiverad. Men det är ju kul att testa runt ändå :)

   Radera