måndag 16 februari 2015

Nyhet: Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream

Cliniques storsäljare Dramatically Different Lotion+ har fått en nya kollega i form av Dramatically Different Moisturizing Cream. Den nya gula krämen i burk är helt enkelt ett rikare alternativ som avslut på Cliniques berömda trestegsrutinDramatically Different Moisturizing Cream lovar starkare hudbarriär med högre fuktnivåer och förnyad lyster på åtta veckor. Krämen är utvärderad på sibiriska kvinnor, så då borde den ju stå sig gott även i skandinaviskt klimat!

Dramatically Different Moisturizing Cream innehåller ett komplex kallat "the sensational six": barriaärstärkande solrosfrö, kornextrakt, gurkextrakt och långvarigt fuktgivande hyaluronsyra, glycerin och dimethicone. Som alltid med Clinique är krämen 100% parfymfri och allergitestad.  

Dramatically Different Moisturizing Cream släpps nu i februari och kostar 225 kr för 50 ml eller 425 kr för 125 ml.

4 kommentarer:

 1. Den klassiska krämen funkar inte alls för mej, men som vanligt med Clinique så blir jag sugen på att prova den nya varianten. Synd att det inte finns i mindre storlekar än 50 ml.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då och då kommer Cliniques krämburkar i 30-millilitersvarianter istället, du får ligga på lur! Ibland kommer även nyheterna med i någon GWP... Vi kan ju alltid hoppas!

   Radera
 2. Kan du skicka mig en bild av listan ingrediensen tack?

  XXX
  Sophie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka uppdatera med den inom kort. Påminn mig gärna om jag glömmer!

   Radera