onsdag 11 februari 2015

Lancôme våren 2015: French Innocence

Bered er på bildtungt inlägg, för pressbilderna på Lancômes vårkollektion 2015 French Innocence är alldeles galet fina! Som alltid är det franskt och feminint. Färginspirationen kommer från Paris vackraste trädgårdar och faller mig helt i smaken. Oftast trivs jag utmärkt i skånsk leråker, men nu drabbas jag av stort Paris-längt. Och köpsug!

Vackrast först! My French Palette (610 kr) är utan tvekan stjärnan i kollektionen och ett riktigt samlarobjekt. Tre matta och tre skimrande neutrala nyanser finns i och i ett litet hemligt fack gömmer sig tre ögonskuggor och två eyeliners i turkost. Ja, ni hör ju. Jag måste ha den! 

Till ögonen vankas också två nya färger av Le Crayon Kôhl, denna rolls royce till ögonpenna. Jag ångrar så att jag inte fick tag på den turkosa kajalen i Lancôme förra (eller var det förrförra?) vårkollektion. I år gör jag inte om misstaget. Färgerna är Khôl Hypnôse Vert Tuileries  - grön som Tuillerierna och Gris Rivoli, grå som Rue de Rivoli (200 kr styck).

Fyra nya färger av Vernis in Love (180 kr), grå Gris Rivoli, turkosa Vert Tuileries och rosa Rose Bagatelle och Rose Monceau. Lancôme tipsar: 
Applicera ett lager Vernis In Love Gris Rivoli på hela nageln, och Vernis In Love Vert Tuileries som en ram längs sidorna av nageln, roten och spetsen. Nageln får en liten grå fyrkant i mitten, som påminner om en dörr in till en hemlig parisisk trädgård
På läpparna syns tre lite snällare rosa nyanser av Lip Lover (285 kr). Rose Monceau i en mjuk nyans från Monceau-parken, Rose Victoire en härligt rosa ton från Place des Victoires, och passionerat rosa Lip Lover Rose Bagatelle inspirerad av Bagatelle-trädgårdens djupaste hemligheter.

En bild till, på vackra skådespelserskan Alma Jodorowsky. Som ni hör är jag mer än pepp på hela kollektionen - färger, förpackningar, hela looken och pressbilderna. Perfektion! Vad tycker ni om Lancôme French Innocence? Vad står på inköpslistan? 

8 kommentarer:

 1. Borde väl vara Lisa Eldridge som skapat den här looken! Henne gillar vi skarpt!

  SvaraRadera
 2. Alltså jag dör. Måste ha den där paletten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste att du skulle gilla :)

   Radera
 3. Jag behöver ALLT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också! Kan man ansöka om någon slags EU-bidrag eller så? ;)

   Radera
 4. Snygg kollektion, särskilt paletten!

  SvaraRadera