lördag 28 februari 2015

Bodyshoppat: Colour Euphoria


Ni som följer mig på Instagram vet redan att jag attackshoppade lite på The Body Shops klubbdagar i veckan. Jag var så frestad av vårkollektionen Colour Euphoria att jag helt enkelt inte kunde låta bli! Med tanke på alla annan shopping på sistone borde jag verkligen lugna ner mig lite nu...

Jag svängde inom min favoritbutik på Nova Lund och fick som alltid finfin service. Egentligen borde jag nog bara köpt en av paletterna, men jag kunde in välja (och det var ju så bra erbjudande), så det blev både Pink Poppy Shimmer Cubes och Yellow Poppy Shimmer Cubes. Jag kommer att kunna bjuda på riktigt färgsprakande sminkningar framöver!

Här ser ni färgprover på bar hud på handryggen. Superbra pigmentering, eller hur? Vill man ha ännu intesnivare färg kan man applicera skuggorna med fuktad pensel.Nyfikenheten gjorde att det blev en Lip & Cheek Velvet Stick också, i nyansen Poppy Coral. Det är himla snyggt att ha exakt samma nyans på kinder och läppar tycker jag. Har ni varit på klubbdagar denna gången? Vad slog ni till på? Och hur vill ni se skuggorna på? LOTD och EOTDs kommer så fort jag hinner!6 kommentarer:

 1. Paletterna ser ljuvliga ur! Ser fram emot färgglatt smink framöver :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör de! Färgglatt utlovas!

   Radera
 2. Jag har inte gått igång på de där små paletterna med knalliga färger men ändrade mig just! Superfina <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst är de fina! Skulle vara jättekul att se vad du hittar på med dem :)

   Radera