måndag 23 februari 2015

Nyhet: CCS Oliva Earth


I dagarna lanseras CCS Healthcares nya serie Oliva Earth. Jag kunde tyvärr inte komma när den presenterades, men har fått hem den för påseende ändå. Tack, det uppskattas av en lantis som sällan har möjlighet att ta sig till Stokholm!

Oliva Earth är en vidareutveckling av märkets populära Oliva-serie som funnits ett bra tag. Oliva Earth är Fairtrade-märkt och består av fem produkter; body lotion, shower oil, hand cream, body cream och sugar scrub.
Oliva Earth Body Lotion ska vara en lyxig hudlotion med olivolja och ängskrasseolja som båda är rikt återfuktande och mjukgörande. 250 ml med praktisk pump. Hurra för pumpen!
Oliva Earth Body Cream innehåller välgörande Fairtradeoljor från oliv- och shea som tillsammans med shoreasmör från Borneo gör huden mjuk och sammetslen. Oliva Earth Body Cream kommer i en 175 milliliterstub. Yay för tub!
Oliva Earth Shower Oil rengör huden med ett krämigt lödder ska efterlämna en mjuk och behaglig känsla. Duscholjan innehåller fuktgivande socker från och Belize och mjukgörande arganolja från Marocko. 250 ml.
Oliva Earth Hand Cream innehåller mjukgörande oljor från oliv-, shea- och Abyssinian (vad är det? ett tidigare land?) som tillsammans mjukar upp torra händer och nagelband. Kommer i 100-milliliterstub.
Oliva Earth Sugar Scrub ska peela, mjukgöra, återfukta och återfetta samtidigt som den rengör huden på djupet och efterlämnar en härligt mjuk och len hud. Kommer i burk.
Mycket trevligt ser här ut att vara, plus i kanten för praktiska förpackningar. Mer info och bilder kommer när jag testat ett tag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar