söndag 1 februari 2015

Recension: Clinique Lash Power Feathering Mascara

Idag tänkte jag delge er mina tankar och åsikter kring Cliniques senaste maskara Lash Power Feathering Mascara. Med antiklumpformula inspirerad av honungs elasticitet lovar den fluffiga, långa och tjocka fransar utan att klumpa sig eller flaga av under dagen. Borsten ska ge separerade fransar och öppen blick. Clinique Lash Power Feathering Mascara kostar 225 kr/ 5,5 ml. Den passar även känsliga ögon och kommer i kulörerna Black Onyx och Dark Chocolate.

Lash Power Feathering Mascara är av tyubtyp och ska sitta på plats i upp till 12 timmar. Formulan ska stå emot såväl svett och tårar som regn, luftfuktighet och bad i hav och pool. Borttagningen ska vara enkel och sker helst med varmt vatten. 


Jag brukar gilla Cliniques maskaror, men inte tubmaskaror i allmänhet. Lash Power Feathering Mascara lever upp till vad den lovar tycker jag. Fransarna blir verkligen fjäderlika och tjusiga. Faktum är att jag inte precis märker att det rör sig om en tubmaskara, för att komma från mig är det ett positivt omdöme! Borttagningen är lika enkel som utlovat, bara lite varmt vatten, så är allt det svara borta. Himla smidigt i duschen. Kul tycker jag, för detta har jag inte upplevt med andra tubmaskaror.

Borsten är knubbigt fluffig, men trots det är risken för kladd på ögonlocken inte så stor. Dock tycker jag att man får bygg många lager innan fransarna blir tillräckligt feta. 

Jag kan alltså få fram de fransar jag vill ha, men det krävs en del jobb. Lash Power Feathering Mascara knuffar helt enkelt inte ner High Impact Mascara från favorittronen hos mig, men det är ju ganska individuellt vilka maskaror man trivs med. Svårt att sätta betyg med, med andra ord! Jag kompromissar med en fyra:
Betyg: 4 av 5
Har ni testat Lash Power Feathering Mascara? Vad tycker ni?

6 kommentarer:

  1. Den höll verkligen vad den lovade tycker jag!

    SvaraRadera
  2. Jag har inte testat denna men gillar ju tubmascaror så det borde jag ju såklart. Använder vanliga Lash Power just nu och tycker den är super!

    SvaraRadera