onsdag 4 februari 2015

Nyhet: Clinique Foaming Sonic Facial Soap

Äntligen verkar Lillebror vara på bättringsvägen, phu! Han andas bättre, men har knappt någon röst alls att skrika med, han låter så ynklig. Bättringen firas med en kortfattad titt på Cliniques nyhet Foaming Sonic Facial Soap (195 kr/150 ml) och så småningom med användning av densamma för mamman. (Ursäkta mobilbilden!) 

Foaming Sonic Facial Soap är en uppdaterad version av klassiska rengöringen i tresteget, anpassad för Sonic System Purifying Cleansing Brush. Denna flytande ansiktstvätt innehåller skonsamt rengörande kokosolja, sakaros och koffein som lugnar och glycerin som förhindrar uttorkning. Rengöringen bereder väg för kommande återfuktning samtidigt som den hjälper borsten att avlägsnar smuts, döda hudceller, torrflagor och överskottssebum samt djuprengör t-zon och porer. Lovar omedelbar effekt med förnyad lyster.

Som brukligt hos Clinique är Foaming Sonic Facial Soap 100 % parfymfri, stor tumme upp för det. Den är dessutom oljefri och "non-acnegenic". Passar alla hudtyper. Jag är, som ni vet, förtjust redan i den vanliga Foaming Facial Soap så jag ser fram emot att testa Foaming Sonic Facial Soap!

Nu väntar BVC-besök för oss. Håll tummarna för okej vikt trots sjuka och nästäppa!

Foaming Sonic Facial Soap finns redan i butik och i Cliniques webshop.

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att lillebror är på väg att bli bättre. Måste vara hemskt när de är så små och blir sjuka. Önskar fortsatt snabbt tillfrisknande för den lilla raringen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Nu är han stabilt bättre, det är skönt! Ja, det är verkligen läskigt med så små sjuka, det ändrar sig himla svårt och är svårt att bedöma läget.

      Radera