lördag 26 november 2011

Veckans shoppingtips!


Veckans (eller kanske månadens?) shoppingtips består hittills av ett enda tips, men det är ett riktigt bra sådant! Från och med idag kan man köpa detta tjusiga startkit från IDUN Minerals, innehållandes burkar foundation (4.8 g), brozner (3.8 g) och fullstor kabukiborste och fullstor bronsborste. Produkternas värde är angivet till 1100 kr, men säljs för 699 kr. Under december månad är det ytterligare rabatt, hela kittet kostar 499 kronor.

Jag har testat både foundation, bronzer och kabuki, och kan avslöja att detta startkit för 499 kr är att betrakta som ett kap. Otroligt bra grejer. Spana in mina recensioner här!

IDUN Minerals starkitt kommer i tre färgställningar med olika foundationnyanser, Saga (ljus), Freja (ljus/medium) och och Svea (medium). Bronzern Midsommar är densamma i alla tre varianterna. Kittet säljs på Apoteket AB.

4 kommentarer:

  1. Låter väldigt prisvärt. Hade jag inte redan köpt en foundation så hade jag nog slagit till på ett sånt kit, väldigt bra pris med de borstarna...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Ja, verkligen! Jag blir allt lite sugen på att köpa på mig en mörkare nyans inför sommaren...

    SvaraRadera
  3. Haha, jag tänkte faktiskt precis likadant:) Jag vill ha borstarna! Och det är ju ett bra pris. Får se vad som finns kvar i plånboken när julklapparna är köpta...

    SvaraRadera
  4. Emma P: Jag ska också fundera ett varv till...

    SvaraRadera