torsdag 3 november 2011

Recension: Lumene Radiant Touch Detoxifying Mask & Micro Scrub

Denna finkorniga skrubb med nektar från nordiskt hjortron, Botanical Acid (växtsyreförening), mikrokulor från mjölksyra och tranbärsfibrer känns betydligt lyxigare än sina 99 kronor (för 150 ml). Jag vet inte om den uttryckligen innehåller c-vitamin, men den påminner mycket om riktigt lyxig c-vitaminshudvård. Radiant Touch Detoxifying Mask & Micro Scrub sägs passa alla hudtyper, och jag tror det stämmer. Kornen är milda och riviga på samma gång och huden känns verkligen klar och ren efter syrorna, utan att klia eller strama det minsta. En toppentub och ny favorit hos mig!
Betyg: 5 av 5

8 kommentarer:

 1. vad nyfiken jag blev på denna nu då! :)

  SvaraRadera
 2. Låter brabra! Jag gillar aloe vera-skrubben från TBS, för den har väldigt små korn. Hur är den här jämfört med, säg, cliniques 7-day-vad-den-nu-heter, som jag antar att du provat? För den tycker jag har för stora. Hopas alltså nu på att den här Lumene ska vara småkornig och alltså passa min hud, och inte bara min plånbok haha.

  SvaraRadera
 3. Själv saknar jag Apotekets gamla Curolan som var riktigt rivig... men denna är nog värd att provas efter ditt betyg

  SvaraRadera
 4. Det där lät bra!
  och priset är rimligt:)

  SvaraRadera
 5. HippiSara: Den är värd nyfikenhet :)

  Malin: Den är brabra :) Jag har inte testat TBS:en, så den kan jag inte jämföra med. Kornen är dock mindre än i 7-day, konsistensen är också annorlunda, mindre fet. Kanske kan du be om en liten prov?

  Shamrock: Oj, så spänannde, den har jag inte testat. Jag brukar ju gilla allt apotekigt...

  Sanna: Absolut!

  SvaraRadera
 6. Denna har jag klämt på ett flertal ggr men nu ska jag nog slå till :)

  SvaraRadera
 7. Jag använder Lumenes Matt Touch Deep-Cleansing Mineral Scrub just nu (för normal/fet hy). Jag gillar den, men blir lite sugen på att testa den här också...
  Gillar den lite mindre storleken på tuberna. Man använder ju ändå så lite åt gången. Bra också om man nu vill testa flera olika produkter och inte vill behöva ta slut på en jättetub först! :)

  SvaraRadera
 8. Johanna: Hoppas att du också gillar den!

  Nissan: Jag är också stort fan av mindre tuber, det är så mycket bättre!

  SvaraRadera