onsdag 16 november 2011

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector till testning!


Efter en lång åktur med Schenker har nu ett testexemplar av Garniers nya BB Cream Miracle Skin Perfector i nyansen Light och föredömligt utförlig pressinformation hittat hem till mig. Äntligen ska min nyfikenhet stillas (och förhoppningsvis också er så småningom)!

Miracle Skin Perfector utlovar fem effekter i en produkt: den jämnar ut, återfuktar, korrigerar, ger lyster och skyddar mer SPF. Tidigare har vi funderat kring de ursprungliga asiatiska BB-krämernas verkan på orenheter, och mycket riktigt står det också omnämnt i produktinformationen även om det in presenteras som huvudsyfte.


Undras tro om det är hälsosamt med så höga förväntningar på en produkt? (Den funderingen gäller för övrigt även Turnaround-grejerna från Clinique...)

Miracle Skin Perfector finns i nyanserna Light och Medium och kostar ca 115 kr.

10 kommentarer:

 1. Jag är sååå nyfiken!!!
  Ett första utlåtande kan väl komma snart?

  SvaraRadera
 2. Lotta: Jag också! Testning inleds redan imorgon :)

  SvaraRadera
 3. Har också tänkt att testa den så fort vi får den på jobbet, Garnier är bara så långsamma här i Danmark att man får vänta i flera miljoner år (känns det som, iallafall!).

  SvaraRadera
 4. Honi: Det verkar lite trögt med att lighten ska komma ut, men den är på gång!

  SvaraRadera
 5. Jag är jättenyfiken! Vill gärna testa BB men det är så tråkigt att den inte kommer i fler färger. Vad händer med oss med lite olivfärgadhy? :(

  SvaraRadera
 6. gabrielasafar: Kanske kan mediumfärgen passa? Eller blir den för rosa?

  SvaraRadera
 7. Hur kan man få tag på testexemplar??

  SvaraRadera
 8. Anonym: Via presskontakter.

  SvaraRadera
 9. garnier har fina produkter värt att prova

  SvaraRadera
 10. Anonym:nu har jag hunnit både testa och recensera: http://skimmerskuggan.blogspot.com/2011/12/recension-garniers-bb-cream-miracle.html

  SvaraRadera