söndag 30 oktober 2011

Recension: Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer


Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer är en flytande concealer med hög täckförmåga och lång hållbarhet. Den ska också verka lugnande på den känsliga huden under ögonen med hjälp av kamomillextrakt. Den finns i fyra nyanser och kostar 320 kr / 15 ml.

Jag fick mitt exemplar i en gwp och har testat den näst ljusaste färgen, 02 Beige Sable. Från början trodde jag att den skulle vara för mörk, men det visade sig funka riktigt bra, iallafall under sommarhalvåret. Hur är då dessa dyra täckdroppar? Jo, se de är fantastiska! Lancôme Effacernes Concealer är verkligen täckande och den sitter på plats mycket bra, utan att glida iväg eller accentuera linjer. Jag är rejält sugen på att köpa en nya tub när min testtub tar slut, då möjligen i 01 Beige Pastel istället, för åretruntbruk. Det enda som får mig att tveka är priset...
Betyg: 5 av 5

10 kommentarer:

 1. Låter intressant. Har läst positiva recensioner av denna innan och tänkt att jag ska spana in men det har inte blivit av. Ska försöka göra slag i saken, en bra concealer är värd mkt tycker jag...

  SvaraRadera
 2. Låter bra! :)

  Hur fungerar den runt ögonen? Stelnar/Torkar den till något så att rynkorna och fina linjer framhävs eller döljs de, eller ser de ut som tidigare?

  SvaraRadera
 3. Emma P: Den är värd inspaning! Extrem dryg är den också, men det glömde jag viss skriva i recensionen.

  Carina: Jag i stort sett inte concealer någon annan stans än just under ögonen. Där sitter den på plats mycket bra, utan att glida iväg eller accentuera linjer.

  SvaraRadera
 4. Toppen! Har ännu inte hittat en concealer som jag är nöjd med att ha under ögonen.

  Ska se ifall jag lyckas få fram ett litet prov på den här. Ifall den fungerar för mig med, så blir det definitivt ett köp.

  SvaraRadera
 5. Det är den bästa concealern jag någonsin använt men den är för dyr så jag kan inte förmå mig att köpa den längre (trots att den är dryg)... Jättesynd!

  SvaraRadera
 6. Jag älskar denna och är inne på min tredje tub och kanske femte eller sjätte år haha. Den är faktiskt inte alls dyr sett till milliliterpriset och dryghet. Med daglig användning både kring ögon och näsvingar räcker den 1-1,5 år för mig. Vilket påminner mig om att det är dax att köpa ny snart så att jag inte står utan, hua. Jag använder nr 2 året om (har motsvarande nw10-15) men nr 1 är på tok för ljus för mig trots att jag är så blek.

  SvaraRadera
 7. Det där var nog min första concealer, den räckte i evighet och var toppenbra. Kanske ska köpa mig en sån igen nån gång.

  SvaraRadera
 8. Detta är en av få produkter jag vägrar släppa, köper den om och om igen! Ja, den är dyr, men också otroligt dryg, så för mig är det klart värt det. Jag närmar mig 40 och är känslig för när en concealer läger sig i "de fina linjerna", men det händer inte med den här!

  SvaraRadera
 9. Carina: Hoppas att den passar!

  Mikaela: Ja, den är verkligen dryg! Jag har inte spanat in ettan än, men den kanske faktiskt är för ljus. Får spana noga innan ett eventuellt köp.

  Ninni: Oj, då slog du på stort redan i början av din sminknördskarriär :)

  Marie: Härligt att ha hittat sin favoritprodukt så! Jag överväger också att slå till på en fullstor...

  SvaraRadera
 10. Jossan: Då blir det till att leta budgetalternativ... Det borde kanske gå? Jag har faktiskt några bra tips på lut som kommer upp här framöver :)

  SvaraRadera