onsdag 26 oktober 2011

Multimanikyr i lera och jord


Multimanikyrer av denhär typen kallas ibland för cirkusnaglar. Det kanske inte passar om lertoner, det är ju mer en slags monokrom multi än glatt flerfärgat. I vilket fall som helst är det ett bra sätt att testa flera lack samtidigt.



Lacken har de fantasifulla namnen 257, 253 och 256 och kommer alla tre från från Depends höstkollektion. Bilderna är klickbara.


Det är lätt att vara efterklok, men jag tror att det hade varit snyggare med bara 257 och 253. 256 ser ut om att det är ett steg mörkare än 253 i flaskan, men väl på nageln visade det sig vara mer mörkt varmgrått (inte helt olikt Essie Power Clutch). Fin färg hur som helst!

6 kommentarer:

  1. Jag tyckte det var fint! Fina färger tillsammans!

    SvaraRadera
  2. Väldigt fint! Måste själv pröva något sånt där nångång! :)

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Tycker mig minnas ett sug efter Garniers BB-cream i färgen Light här, som verkar dröja i Sverige. Hittade den precis på min favvosajt feelunique.com för fraktfria 8.49! Det blev en beställning :-).

    SvaraRadera
  4. Ett mycket bra sätt att testa flera lack! Inte så cirkus, men snyggt. Multifärgat på ett lite mer sofistikerat sätt...

    SvaraRadera
  5. Lotta: Tack!

    Blowfish: Tack! Det är faktiskt lite kul :)

    Cissi: Vilken spännande info! Tack! Jag måste höra av mig till Loreal igen och kolla vad som händer. Annars blir det feelunique för mig också :)
    Det blir spännande att höra vad du tycker om den sen när du testat!

    Shamrock: Kul att höra!

    Emma P: Jag kände mig faktiskt ganska sofistikerad :)

    SvaraRadera